Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Az autó egy használati eszköz. Az ember nagyvárosi használatra olyan autót vegyen, amit nem sajnál, vagy ha igen, és emiatt szépen akarja tartani akkor tudja fizetni a rendszeres bádogozást, újrafényezést meg polírozást.
Amikor Pesten kezdtem vezetni, én is féltettem a kocsimat és minden ilyen szituáción felhúztam magam. Azóta rengeteg bevásárló kocsit nekitoltak, beletolattak és ajtót rányitottak. Egy incidensen ami csak egy kis karcolást okoz már csak legyintek. Annyit tudsz tenni, hogy felismered a problémás helyzeteket, parkolóhelyeket és kerülöd őket.
Ennek megfelelően bár azért próbálok vigyázni hogy ne nyissam az ajtót másra, ne tolassak bele senkibe stb, de ha mégis megesne -ami nem nagyon esik meg, mert nem véletlenül vagyok B10-ben- és a kár kimerül egy kis karcolásban a másik autón, akkor én is továbbhajtok lelkiismeretfurdalás nélkül. Ha szenvedő fél nekiállna pattogni, türelmesen elküldeném az anyjába
Ilyen szituációm még nem volt.
A kis karcolásoknál komolyabb kár már más tészta, ha ott van az elkövető azt én sem nyelném le szó nélkül illetve én sem hagynám ott a tett helyszínét mint eb a szarát.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest