- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovag05
aktív tag
én csak azt nem értem, hogy itt van ez a két 5.1es csodafüles, oké, de csak jó kritikát lehet írni? hagyjuk már... más vélemény nem lehet? nem alaptalan, hanem teljesen jogos, végülis ez egy fórum, ha jól tudom... de akkor a topiknak miről kéne szólnia? "fú, de jó írás, ezaz, ilyet veszek én is!", vagy mi?
-
törölt tag
És akkor eljött a bocsánatkérés pillanata is, mert nekem, aki ismeri ezt a rendszert egyértelmű volt, de aki nem, annak valóban félreérthető:
Azért sztereófónikus, mert csak sztereó jel keletkezik, (ami tartalmazza a teljes térinformációt mintha a műfej helyett a saját fejünk lenne ott), csak sztereó füles kell hozzá, viszont teljes térhangzást hoz létre: elől-hátul-oldal mélységérzettel.
(És végülis ezt lehet elvileg akár teljes egészében szoftveresen modellezni) -
törölt tag
Én pontosan azt írtam, hogy mért elég a két hangszóró ami ebben van+a szoftveres modellezés, és miért hülyeség az, amikor telepakolják a 2 fülest hangszórókkal.
(mert van olyan tipus is ami tele van...és én hol fikáztam? Mert azzal nem hiszem, hogy írtam, hogy MW és a mW nem ugyanaz, és ugye ez a gyártó honlapján is hibásan szerepel.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 7.1 a 7.1 ellen.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest