Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Én általában azért veszek drágább cuccokat,hogy tovább tartson ez akár egy cipő is lehet,vagy egy bill.Persze lehet gépelni egy teszkós billel is csak ha sokat használod játékra kb 2 hónap múlva meghal.Nekem fontos a tartósság.Nemrég szart be a Razer Lycosa bill-em ami több mint 3 évig bírta a napi strapát,de 21 ezerért elment több évet.Remélem a mostani is elfog.3 év alatt meg összespórolok egy másikra,jobbra,vagy ugyan olyanra.
-
lofagi
addikt
Van, hogy az ember logikátlanul cselekszik! Ilyen ez a szerelem!
Én "beleszerettem" a billbe és ez független minden logikától. Túl kiszámíthatóak lennénk ha mindig csak a logikára építessz. Te még nem vettél olyan cuccot ami nem volt hasznod számodra? Nem tudom elképzelni. Jó persze nem mind1, hogy mennyibe kerül az a haszontalan cucc is. 
-
lofagi
addikt
Amúgy pont nem epénisz növelésére írtam a cikket. Pont azt írom le, hogy ennyi pénzért nem biztos, hogy mindenkinek megéri. Hozzászólásban is írtam, hogy nem tudom azt mondani, hogy megérte, mert nem tudom. Viszont valószínűleg megvenném újra, mert Razer párti vagyok. Egyértelmű, hogy aki arra törekszik, hogy mindig ár/érték arányban vásároljon, annak ez nem jó választás. Azt hittem, hogy ez letűnik a cikkből. Sajnálom, nyilván vannak hibái a cikknek, ez az első ilyen jellegű probálkozásom, a következő már biztosan jobban fog sikerülni, vagy nem, de az biztos.

Azt meg végképp nem akartam a cikkel elérni, hogy bárki is azt hidje, hogy csak mutogatni szeretném, hogy nekem ilyen van. Inkább azt tanácsolom,hogy aki akar egy ilyet az okvetlen próbálja ki előtte, mert pont ez az, hogy nem tudom megmondani én sem azt, hogy mi került ebbe ~40e Ft-ba. De csak szajkózni tudom magam, hogy ha megint megvehetném ugyanezt venném meg. De nincs konkrét oka, egyszerűen azért mert Razer párti vagyok. De ha neked jobb, akkor azért, mert TESCO-s billel csak nem játszhatom!

-
törölt tag
Nekem az "olcsóbb" változat van, de leirom mik az előnyös tulajdonságai számomra.
- nehéz ( a maga majd 2kg-os súlyával nem csúszkál az asztalon )
- programozható ( bármelyik gombjára tetszőleges gombot, funkciót állithatok, amiket játékonként/programonként profilokba rendezhetek és válthatok közöttük, sőt felhőben is tárolhatom őket )
- strapabiró ( ezelőtt a bill. előtt évente legalább 3 olcsóbb billentyűzetet elfogyasztottam, ezt pedig már 2 éve használom )Ami nem tetszik
- a fényes felülete ( nagyon meglátszik rajta a szennyeződés )
- hangos -
lofagi
addikt
Nem, nincs benne, hogy mi ér 40e forintot. Ezt jó magam sem tudom megmondani. Biztos benne van a razer mivolta, nem épp arról híresek, hogy alul lennének árazni. Azért írom, hogy megvenném újra és újra, mert megszerettem, tetszik, mert a vonzása alá kerültem. Ez szubjektív, én nem csak azért veszek termékeket, mert megéri, hanem azért, mert bele szerettem. Viszont ez nem olyan, amit mindenkinek meg kell tennie. :]
(#1) Black Dragon: Köszönöm szépen.
(#2) xRagna: Na igen, ezt a 2 évet nem tudtam bemutatni ama rövid idő alatt. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én "beleszerettem" a billbe és ez független minden logikától. Túl kiszámíthatóak lennénk ha mindig csak a logikára építessz. Te még nem vettél olyan cuccot ami nem volt hasznod számodra? Nem tudom elképzelni. Jó persze nem mind1, hogy mennyibe kerül az a haszontalan cucc is.