- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Szuper cikk, köszi!
Már segített itt is, mert én is hasonló paraméterekkel rendelkezem, mint te, kivéve a deréksérvet (egyelőre).Én is szék keresésben voltam, én csak az Officeplaza szintig jutottam, ezért kifejezetten hasznos volt olvasni a folytatásról.
Két kérdésem is lenne: ha jól sejtem, nem Magyarországon élsz ugye? Vagy ha igen, tudnál írni üzleteket, ahol a komolyabb székeket ki lehet próbálni?
Nekem a legkényelmesebb (ami elsőre "hűdejó" érzést váltott ki) az az Ergohuman volt. Egyelőre azonban sokallom az árát, nem invesztáltam bele, de a jövőben fogok majd szerintem. Addig is vettem egy 45e Ft-os széket ami a képek alapján jónak tűnt, a valóságban már nem annyira, majdnem vissza is küldtem, de 1: az előző szinte teljesen tönkrement, így muszáj volt, 2: a vírus miatti vészhelyzetben nem tudtam elmenni tovább próbálgatni. Most maradt, de annyira gagyi, hogy túl sokáig nem fogja bírni (vagy én nem fogom..)
Van egy kitétel nekem, ami otthonra nagyon fontos, és sajnos kevés szék tudja: kellően nagy ülőfelület, hogy keresztbe tett lábakkal is tudjak rajta ülni. Fel tudod esetleg idézni, hogy mely típusok rendelkeztek ilyen nagy ülőfelülettel? Sajnos a megadott adatok (már ha egyáltalán meg van) nem mindig hitelesek.
A "gamer" székekről én még rosszabb véleménnyel vagyok, most inkább le sem írom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest