Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Jaja, határozottan jó cucc. Eleinte csak poénból vettem, azóta kb mindent kiszerveztem rá ami miatt folyamatosan kéne mennie a fő gépemnek. Olyan perverzségekre is vetemedtem hogy x265 veryslow preset-el kódoltatok vele gépen vágott videókat is
PC-n bevágom a kész mappába ami egy samba share, ő meg szépen éjszaka összenyomja és ha végzett átrakja az archívba, onnan meg resilio-n küldi körbe a családnak. Nyugi, nem kell egész estés mozikra gondolni, általában ilyen 5-10-15 perces vagdosott videók.Igazából egy dolgot hiányolok belőle, egy kicsit erősebb grafikát hogy tudjon 4k-ból 720p-be transzkódolni on-the-fly (ha kifele küldök filmet), bár ha nagyon ilyet szeretnék akkor inkább építenék egy celeronos konfigot (mert ott ezt a quicksync tudja) de igazából csak érdekesség lenne, különösebb igény nincs rá. Vagy egy nvidia shield is tudja ugyanezt, azon is filóztam de akkor meg már megvolt az rpi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PC-n bevágom a kész mappába ami egy samba share, ő meg szépen éjszaka összenyomja és ha végzett átrakja az archívba, onnan meg resilio-n küldi körbe a családnak. Nyugi, nem kell egész estés mozikra gondolni, általában ilyen 5-10-15 perces vagdosott videók.