Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trafoka
tag
Na végre én is Raspberry tulaj lettem (ill. leszek, mert kb. egy hónap mire megkapom
). Viszont a hozzá kapható házak nem tetszenek, úgyhogy inkább terveztem magamnak egyet, amibe befér egy usb hub és egy 2,5" hdd vagy ssd is. Viszont ez egy zárt doboz lenne, majdnem 0 szellőzéssel. A kérdésem hogy szerintetek kell bármilyen aktív szellőztetés a Pi-nek? Arra gondoltam, hogy rakok rá chip hűtő bordákat, ill ha kerül mellé hdd akkor az is kap valami bordát, de kíváncsi vagyok aktív felhasználók véleményére is. Csatolok két képet, hogy lássátok miről van szó:
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest