- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Viszont a 4K@60fps pont az amire igazan szukseg sincs, csak ritka esetekben, bar teny, hogy hianyossag.
Lehet, en 4-5 honapja probaltam es rogton eldobta amikro a drivert kellett inditani, aztan nem volt kedvem kidebuggolni.
Mikrotik azert eleg gyenge prociban, ha az ip filtert elkezded hasznalni. Vagy draga.
Azert a solidrun intel procival jott, raadasul som+alaplap felepitessel. Amdtol azt varnam, hogy max 100 dollar kornyekere hozza, mivel a ryzen R1505G $80 msrp. ITX-el az a baj, hogy sokkal nagyobb, no meg zabalnak is ehhez kepest. Persze, en is ITX-et raknek oda, ha kenytelen vagyok x86-ot hasznalni es a 17x17 centi nem szamit.
En mondjuk nem itelkezek, szerintem megvan a helye. Egy stock amd-s cucc arukeszletben es elerhetosegben is jobban indit, mint eldugott kis lapok, nomeg van penz olcson adni, hogy rakapassak a nepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest