Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
válasz peetmaster #1652 üzenetére
...kicsúsztam a szerkesztési időből. Ez a pali valami eszméletlen zenéket szedett össze a mix-eiben:
Cut Killer Party Jam 1989-1996 - The Golden Years
Nem azok a tipikus hip-hop stílusú muzsikák, de nálam mindent visznek! Érdemes meghallgatni több mixét is.
Ez már jobban a topic témájába vág.
-
peetmaster
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #1517 üzenetére
Ezer köszönet! Ütős az összes szám!
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #1504 üzenetére
Óriási! Le lehet tölteni valahonnan?
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Látom ez a topic nem áll meg, és folyamatosan szolgáltatjátok a "mindennapi betevőt". Csak így tovább! Sokan nem tudják, hogy micsoda kincsek rejlenek a (számomra legmeghatározóbb) 90-es évek old school hip-hop műfajában! Nagyon sajnálom azokat, akik a mostani szenny populáris és tuc-tuc zenéken nőnek fel...
-
peetmaster
senior tag
Rég voltam már erre. Azóta találtam 1-2 jobbféle muzsikát:
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Wreckx-N-Effect - Rumpshaker Óriási zene!
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Na ismét betértem a topic-ba (folyamatosan sasoltam azért a zenéket) egy pár klasszikussal:
Changing Faces - I Got Somebody Else
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #629 üzenetére
A spanyol nyelvvel nekem sincs gondom, csak ha elkezd valaki spanyolul rap-elni (na meg ha franciául), az már nem jön be. Mondjuk az tény, hogy Cypress Hill-nek van egy két jó spanyol nótája.
1-2 zene kivételével ismerem mind (#629), nagyon nagy zenék! Én most kicsit Paris zenéire álltam rá, meg néhány TLC-re.
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #626 üzenetére
Tényleg jól tolja, csak nekem maga a spanyol nyelvű rap nem tetszik.
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #617 üzenetére
Áhhh Down Low! Rátapintottál a gyenge pontomra. Down Low a kedvencem! Minden albumukat kívülről-belülről vágom.
Hát ha sikerülne eljutnod egy síparadicsomba melózni, akkor arany életed lenne (anyagi oldalára gondolok, szabadidő az nem sok lenne mellette sajnos).
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #615 üzenetére
Hát akkor sok szerencsét kívánok! Az mindenképp előnyödre fog válni, hogy több dologhoz is értesz. A nyelvtanulásra meg rá kell állni, mert nem egy könnyű nyelv...
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #613 üzenetére
Mi csak 1 hét után tudtunk szétnézni, miután kimentünk, mert mikor leszálltunk a gépről NY-ban, onnan már mentünk is dolgozni. Ha tervezed a kimenetelt, csakis ismerőssel (vagy ismerősökhöz) menj. Az pedig alap dolog, hogy jól beszéld az angolt, mert marha nagy szükség lesz rá. Na meg persze ne feledkezzünk meg az anyagiakról! Mo.-hoz képest elég drága az élet (ruhák, cipők brutálisan olcsóak). Ha nem melózni mentünk volna ki, akkor kb. másfél-2 millió Ft lett volna az 5 hónap (költőpénz nélkül).
Németország is nagyon jó hely, de mivel én egyáltalán nem beszélek németül, meg undorodom is a német nyelvtől, így annyira nem vonz. Angliáról meg ne is beszéljünk...
Fontos, hogy legyen kint valami ismerős. Nem baj, ha nem is közeli, de mégis el tud látni tanácsokkal. Mi bevállalósak voltunk, mert nem rokonokhoz mentünk (szoptunk is néha, de 1 hónap után "otthon éreztük magunkat"). Sajna tapasztalatból mondom, hogy a kint élő magyaroknak csak kis része jóindulatú. A többség lehúzós és szemtelen.[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #610 üzenetére
Felejthetetlen élmény volt. Mondjuk nagyon sok idő nem volt szétnézni, mert melózni mentünk ki 5 hónapra. Ez így van, piszkos és büdös város, de attól függetlenül nagyon jól éreztem magam, és rengeteg helyen jártunk (Brooklyn-ban laktunk, de voltunk New Jersey-ben, Connecticut-ban, és persze bejártuk egész New York-ot: Bronx, Manhattan, Queens, Harlem). Apollo színházba sajna nem mentünk be, mert Harlem-en csak "végigszaladtunk".
Idén nyáron vagy jövő tavasszal megint tervezünk kimenni, de már egy népesebb társasággal. Ja, a kajával nem volt semmi gond, csak végig kellett nézni legalább 15-20 kajáldát, hogy hol milyen (és mekkora adag) a koszt.
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz dízelracer #608 üzenetére
Ez is alap zene!
Személyes kedvencek még:
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #606 üzenetére
1-2 zene kivételével nekem sem tetszenek az újabb zenék.
Viszont ez a Pink Cookies elég ütős! Mikor New York-ban voltam, ott hallgattam egy rádiót, amin szinte csak ilyen zenék mentek. Asszem' One Love Hip Hop Radio a rádióállomás neve.
[ Szerkesztve ]
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #603 üzenetére
Én ezeken a zenéken nőttem fel. Az általad link-elt legtöbb előadóról még nem is hallottam, de nem is véletlen, ugyanis valamelyik zene majdnem olyan idős, mint én. Ettől függetlenül rengeteg jó zenét találtam már itt a topic-ban.
Egy jó kis light-os muzsika LL Cool J-től a 90-es évek közepéről:
-
peetmaster
senior tag
válasz Runner_fxr #594 üzenetére
Nem hallottam még erről a Jon B-ről, de nem olyan rossz.
Egy-két kedvenc:
-
peetmaster
senior tag
válasz peetmaster #592 üzenetére
Ray J
-
peetmaster
senior tag
Halihó!
Először is B.U.É.K. minden rap és hip-hop zene rajongónak!
Nagyon rákattantam most a Raj J zenékre. Esetleg hasonló típusú zenéket nem tudnátok ajánlani? Elsősorban a 90-es évekből gondoltam, de nyugodtan jöhetnek újabbak is. -
peetmaster
senior tag
1-2 LINK-et dobok én is. Örök kedvencek:
Notorious B.I.G. - One More Chance
Ice Cube feat. Krazyie Bone - Until We Rich
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...