Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz peetmaster #592 üzenetére
Ray J
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #592 üzenetére
Mindenkinek Boldog Új Évet! Esetleg Jon B-t ajánlanám.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #601 üzenetére
Mondhatni ezek azért elég ismert előadók, de nem is véletlenül. Igazi klasszikus nevek!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #604 üzenetére
Kb. én is ezeken nőttem fel és a mai napig találom olyanokat amiket még nem is hallottam. Az újabb zenék viszont egyáltalán nem jönnek be!
Egy jó kis LL szám : Pink Cookies
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #607 üzenetére
Biztos érdekes lehetett bár azt hallottam New York elég büdös egy város! Egy ismerősöm volt egy fél évet Amerikában és bejárta az összes nagyvárost. Neki annyira nem tetszett, mármint voltak érdekes dolgok de nem költözne oda. És a kaja az borzasztó volt szerinte. Bár én azért megkóstolnám azokat a mega hamburgereket amik a fald fel Amerikát című műsorban is vannak! New Yorkban nem nézted meg az Apollo színházat? Én azt tuti megnézném, bár elég ritkán vannak már ott hip-hop bulik de régebben rengeteg kalsszikus buli volt ott!
A minőségük hagy némi kívánnivalót maguk után de hát nem mai felvételk!
Még pár klasszikus, ezek már nem az Apollóból :
Yo MTV Raps:
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #612 üzenetére
Hát az igaz, ha dolgozni megy az ember akkor azért annyi ideje nincs szétnézni meg talán kedve sem. Az ismerősöm rokonokhoz ment New Jersey-be. Neki semmi más dolga nem volt mint szétnézni mert csak látogatóba volt ott. A kajáról neki az volt a véleménye, hogy mindennek ugyan olyan íze volt! Neki az nem ízlett. Én azért nagyon szívesen ki mennék körülnézni. Tervezem is, hogy lelépek Magyarországról mert itt nincs jövőm sajnos. Amerikába nagyon nehéz munkavállalói vízumot szerezni én úgy tudom. Gondolkodtam sokat, hogy hova kéne menni ha elmennék, de úgy tűnik, hogy Németország lesz a befutó. Nagyon tetszik az az ország, ott szívesen letelepednék. Az élet is jó, csak az a német nyelv szóval azzal eléggé hadilábon állok. Élnek Németbe rokonaim és ők némileg tudnak segíteni bár nem akarok rajtuk élősködni hanem a saját lábamon megélni. Most gőzerővel tanulom a németet, hogy ki tudjak menni. Anglia egy hányadék hely számomra oda kizárt, hogy menjek. Esetleg még Hollandia szóba jöhetne.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #614 üzenetére
Pedig úgy néz ki egy szál magam megyek! Egyik barátom sem akar kijönni, vagy utálják a német nyelvet vagy család, van aki itt csibészkedik és jól elvan. Úgy tűnik egyedül megyek ha megyek. Tény, hogy kemény dió de kalandnak fogom fel. Egyébként unokatesóm lakik kint Nürnbergbe már 5 éve, a férje nőgyógyász már magán prakszisa van kint. Annyi pénze van, hogy még ott is a jobb módúak között vannak. Elég ritkán beszélünk és konkrétan unokatesóm nem egy túl segítőkész típus. Vagy elszállt az agya amióta ott van vagy nem tudom. Én biztos nem így gondolkoznék. A férje egészen jó fej lehet ő segítene. Jövő héten beszélek velük hátha felajánlja ,hogy menjek hozzájuk, de én nem kérdezném meg tőlük az biztos. Bízok a saját szakmai tudásomban, hogy találok melót csak németül kell megtanulni rendesen. Értek sok mindenhez.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #622 üzenetére
A jó öreg Döglégy és Dopeman! Akárki akármit mond én bírtam a zenéjüket! Kezdetben még az Ogli G-t is szerettem de aztán elég veréb zenéket csinált!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #627 üzenetére
Én nagyon szeretem a Spanyol nyelvet! Amit viszont nem annyira szeretek az a Francia rap! Jó zenei alapokat csinálnak de a szöveg borzasztó!
Ezek hatalmas zenék!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #627 üzenetére
Igazi klasszikus zenéket linkeltél! Kiegészítem még párral:
B-real, Coolio, Methodman,LL, Busta - Hit em high
Original Flavour - Can i get open
Public Enemy - Shut Em Down(Pete Rock)
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #734 üzenetére
Changing faces nagyon jó!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #802 üzenetére
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #1455 üzenetére
Minden generációnak megvannak a maga kedvencei, így van ez a mai tinikkel is. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy 10-20 év múlva emlékezni fog bárki is a mai zenékre. Viszont a 70-es 80-as 90-es évekre mindig emlékezni fognak!
A "tuc-tuc" zenékből is voltak jók. Nem meglepő módon a 90-es években. Már kész van az új topik, egyetlen lemezre várok, amit sehonnan nem tudtam megszerezni, egy haverom nemsokára odaadja, azt feldobom youtube-ra és kész is!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #1459 üzenetére
Rég hallottam ezt a Mobb Deep számot, igazi old school hip-hop.
-
audi100td
nagyúr
válasz peetmaster #1471 üzenetére
ezen az oldalon linkeltünk párat: [link]
de ha eszembe jut valami még küldök, addig is egy Krush "alapmű"
-
audi100td
nagyúr
válasz peetmaster #1473 üzenetére
értem, days of old nálam is favorit
most éppen ez szól: Freddie Foxxx feat. Bridget - Tell Me
-
Runner_fxr
Ármester
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #1506 üzenetére
Innen az egész albumot le tudod tölteni! 1994-es album, rengeteg jó zenével.
-
peetmaster
senior tag
válasz peetmaster #1652 üzenetére
...kicsúsztam a szerkesztési időből. Ez a pali valami eszméletlen zenéket szedett össze a mix-eiben:
Cut Killer Party Jam 1989-1996 - The Golden Years
Nem azok a tipikus hip-hop stílusú muzsikák, de nálam mindent visznek! Érdemes meghallgatni több mixét is.
Ez már jobban a topic témájába vág.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz peetmaster #1653 üzenetére
Ja nem rosszak. Van egy 12 részes, Hip Hop Essentials nevű albumsorozat, na ezen olyan zenék vannak, hogy beszarás, az összes régi kalsszikus a 80-as évekből. Ha érdekel keress utána, arról lehet csemegézni.
Pl: the fearless four rockin' it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest