- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Tomassy00 #29 üzenetére
Csak az a probléma, hogy azt már sehol nem lehet megvásárolni!
Egyébként érdekes társalgás alakult itt ki a témáról... Hogy "régen minden jobb volt?" Gyakran bizony igaz.
Az én első számítógépem egy ilyen DTK házba került. Pontosabban az ablak nélküli változatába.
Szó szerint "súlyos darab".
Belül, azon az oldalon még egy plusz merevítő sín található, amely az egyébként rendkívül vaskos lemezből készült háznak plusz merevítést ad. És amely, valamint a hozzá adott kis speciális műanyag kiegészítők segítségével a gépben lévő összes kártyát meg lehet támasztani.
Tartósságra ilyen házat keresek.
Szóba hoztátok a Chieftec, Be Quiet!, LianLi márkákat...
De mit tegyek, ha a Fractal Design az egyetlen olyan, "sallangmentes" ház, ami tetszik?
A többin vagy legalább valami "ufo"-sított kinövések, rácsozások, "él csipkézések" vannak, nem ritkán színezve, vagy nem téglatest formájúak, nem is beszélve arról, hogy némelyik egyenesen gusztustalanul ízléstelen és csúnya.
Hát tényleg nincsen a Fractal Design-on kívül gyártó, amely teljesen fekete, kívülről egy szimpla téglalapnak tűnű, de masszív, jó minőségű házat gyárt?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomassy00 #26 üzenetére
Én sem, csak azt állította, hogy csavarodnak a Fractal házak, én meg ezzel magamnak cáfoltam az állítását, mert az R4 minden gond nélkül elbírt úgy, hogy csak az alsó hdd keret van benne a középső 5 helyes ki van szedve, az lemaradt, hogy a lábaimat is felemeltem a földről. Szerintem a felhasznált műanyaggal sincs gond, ebben az ársávban mások se használnak jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest