Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
A nappaliba nem mennék bele. Nincs tapasztalatom, így a levelezőnél maradok, de a nappali csak nehezebb lehet abból a szempontból, hogy ott minden gyakra kötelező bejárni (másképp 1 igazolatlanért is buktad a tárgyat) és össze-vissza lesznek az óráid.
Levelező esetén szorgalmi időszakban mondjuk van 7-8 péntek-szombat. Itt ha szerencséd van nem kötelező bejárni minden egyes gyakra, előadásra még nappalin sem. Persze érdemes, mert nem viccből van, plusz ha ZH van arra mindenképp be kell menned.
A szombati napok az a saját szabadidőd, szóval nem jelent semmit beáldozod, mert csinálni akarod, lóf@sz.
Szóval a péntekek miatt alap esetben már 7-8 nap szabadságnál járunk egy félév esetén.
Vizsgaidőszak: Számoljunk csak 4-5 vizsgával.
Tehát évei 22-26 nap szabadságnál járunk és csak is az iskola és vizsga napjait vetted ki.
Nem vettél ki plusz napot, h készülj vizsgára, nem nyaraltál, nem pihentél.Természetesen nem muszáj bejárni órákra, sok munkahelyen megoldható a csúsztatás-túlórázás, fizetetlen szabi, egyebek.
Jó persze, meg lehet csinálni, sokan megcsinálták, sokan csináljuk, mások még akár gyerek mellett is. De azért maradjunk annyiban, hogy bizonyos áldozatokkal jár, nem pedig lóf@sz.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
Dany007
veterán
"Amúgy nem értem ezt az állandó nyivákolást. Meló mellett egy estit elvégezni lóf@sz. Én évek óta nappalit nyomom így (igaz nem 40 óra munka, csak 30)."
Köszönöm a biztatást. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a felvételit megpróbálom.
Ahogy néztem, esti nincs ezen a szakon. Csak levelezői. És egy tavalyi levelezős órarendet átnézve péntek - szombat reggeltől estig órák. Ezzel semmi bajom se lenne, csakhogy dolgozom pénteken. De ezt lehet megtudnám beszélni a főnökömmel.
Szóval nem ezzel van bajom, csak nem akarok pénzkiesést havonta a melóból való kiesés mellett. Talán van annyi szabim, hogy elég legyen rá, de ezt még nem számoltam ki.
Azt hiszem az lesz, hogy megpróbálom a felvételit mindenképpen, aztán ha tényleg felvettek akkor agyalok majd ezek megoldásán, mikor már konkrét tényekkel tudnék menni a főnököm elé.Amúgy nekem a mérnökasszisztensin nem volt gondom a matekkal. Sőt, mivel az (anno még Veszprémi) Egyetem lektorálása alatt folyt az oktatás, nekem még 2 félév kémiám is volt! Infó mérnökasszisztensi szakon. De azt is megcsináltam. Szóval a matekkal nem volt bajom, a fizikát meg kifejezetten szerettem. Persze az infómérnöki matek (és társai, analízis stb) - ahogy volt osztálytársaktól hallottam - ennél sokkal durvább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest