- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
mondod te
Más állat is él hasonlóan fejlett idegrendszerrel. Mégis fényévekre vannak alattunk.
Látom azért sok helyen félreérthető volt a mondókám. Bár nem csodálkozom rajta :S Jobban is összeszedhettem volna a dolgokat.
Sok dolgot csupán érzékeltetés céljából írtam le. Tisztában vagyok vele, hogy az állatok is tanulnak egymástól akárcsak az ember. De ettől még nagyon messze vannak tőlünk."szerintem nem szerencsések ezek a kérdések, hogy miért nem fejlődik ilyen irányba az állatvilág. ha életképesek akkor fennmaradnak. Nincs valódi fejlődés abban az értelemben, hogy az egyik jobb lesz mint a másik, vagy, hogy valamifelé tartanának ezek a dolgok. Egyszerűen a túlélés dönt. Nem azért marad fenn egy faj mert fejlettebb. Gondolj a különböző mikroorganizmusokra."
De pedig épp ez a kérdés. Mindenki kitérő válaszokat adott nagyjából
De ha te is elolvasod amit írtál, akkor ott szintén megfogalmazódhat a kérdés. Ha nem lényeges a fejlettség a túléléshez, amit más megfogalmazásban de én is leírtam, akkor az ember miért fejlődött? Tökéletesen megélte volna mindennapjait a fákon is, ahogy a többi állat. Elvégre a csimpánzok se haltak ki. Az ember is túlélte volna "majomként".
Pont erre vonatkozik a kérdés. Az ember mért ugrott tovább...És a környezetében lévő állatok mért nem? Persze biztos meg lehet magyarázni, de a különbségek akkoris olyan nagyok....
A túlélésért volt minden. Ez igaz. Ezt nehéz megcáfolni. De ilyen téren is az ember választotta a legjobb utat! Más állat is megtehette volna! Vagy épp az embernek nem lett volna szükséges a túlésért...Az tényleg így van, hogy a Földön nehéz, szó szerint nem természetes dolgokat létrehozni, elvégre minden földi anyagból földi lények álltal lett készítve, így minden természetes.
Olyan értelemben véve nem természetes, hogy nem a természet alkotta hanem az ember!
A természet nem úgy hozta létre ezt a bolygót, hogy betondzsungelekkel töltsük teli! Hanem fákkal hegyekkel erdőkkel stb... Azok a természetes képződmények!
Amit nem a természet hozott létre, igaz, hogy természetes anyagokból, de az már mesterségesnek mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest