Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Is... Van meg 1-2 orszag, pl. Magyarorszag is, eleg csak kinezni a multkori "bekemenetre"...
Ezt talaltam meg:
UK Independence Party MEP Paul Nuttall - whose party campaigns for Britain to leave the European Union - accused Mr Cameron of "capitulating" in the face of EU demands. Forras:bbc
illetve : [link] -
Crystalheart
őstag
Az igazat megvallva ezt a kifejezést még nem is hallottam.

Egyébkét mindkettő megállapítás jogos, def. szerint (Wikiről másolom, de ezt tanultam): "Az irodalmi nyelv: 1. az a nyelvváltozat, amelyet az Akadémia meghatároz és gondoz; 2. a sztenderd nyelvváltozat írott formája, tkp. az irodalom nyelve."
Ezért a helyes kifejezés talán nem is az irodalmi nyelv, hanem a sztenderd nyelvváltozat.
-
tildy
nagyúr
Erdekes, jopar ismeros is alap angollal jott ki, es meg mindig itt vannak :-) Nem informatikusok

A szakmat a hajara kenheti barki, ha nincs benne tapasztalata , es ha nem megy elore , ahogyan kell

Valoszinuleg akkor is rendben lennek, ha csak egy bolti elado lennek. :-) Kicsit szerenyebben, de menne.
A bulldogtermeszetre ez volt a reakciom :
, csak ismerem a masik oldalamat is, amikor a sarokban osszekuporodva sirok, hogy nem vagyok eleg jo 
-
Ezt egyebkent sokan nem veszik figyelembe. Csak hogy mennyi a fizetes. Hiaba keresi valaki sokszorosat, ha annak nagy resze kukazva van alberletre, buszjegyre, sulthusra stb....
10-bol kilenc ember azt kerdezi, mennyit keresel, nem azt, hogy mennyit koltesz magadra, mennyi marad a ho vegen? Ez utobbi ketto a lenyeg szerintem, nem a neven vett havi fizetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, csak ismerem a masik oldalamat is, amikor a sarokban osszekuporodva sirok, hogy nem vagyok eleg jo 

Bár akkor lehet elöjönnék újabb kritériumokkal