- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ste
addikt
nem pont a Te cumódra gondoltam, hanem egy lehetége következő írásra (mondjuk amiben stock hűtéses 8800gt/gts/gtx van)
ott lehetne a hűtésre szát költségekről írni: cpu hűtő csere, vga hűtő csere, ramra hűtő esetleg, ventik, hidakon hűtés csere stb. mert az sem mindegy, hogy ekkora plusz teljesítmény még milyen felárakat követel (az ottani fogyasztásról nem is beszélve)
-
orbano
félisten
szerintem teszt nélkül is meg lehtett volna hozni ezt a konklúziót:
-amelyik programnál a processzor a szűk kresztmetszet (nem nehéz ilyet találni), ott lineárisan fog gyorsulni a tuninggal
-ahol a processzor és a memória sávszélesség is szűk keresztmetszet, ott a lineárishoz képest a memória órajel viszonyának megfelelően fog többé/kevésbbé gyorsulni
-egyéb esetekben, amikor a HDD, vagy a VGA lesz a szűk keresztmetszet, akkor a tuning nem hoz kellő mértékű gyorsulást.
-a fogyasztás az órajellel és a feszültségemeléssel is lineárisan nő, tehát végeredményben egy exponenciális növekedést tapasztalsz
-a hőtermelés az órajellel egyenesen-, a feszültségemeléssel négyzetesen arányosan nő.Már azért jár a pofon, hogy PH! Addiktként meg merted kérdőjelezni a tuning értelmét.
Rermészetesen laikusoknak nagyon informatív a cikk, és rávilágít a tuning lényegére, tényleg szép munka. Viszont belevennék a dologba több típusú programot: túl sok volt a konvertálás. Mehetne mellé pl. egy-két játék, vagy egy renderelő program. Esetleg megnézhetnéd a játékok gyorsulását a különböző komponensek tuningjának a függvényében. Ezek érdekes és tanulságos dolgok, képbe rak egy kezdőt, hogy mire számítson, mit reméljen, ha tuningos alkatrészeket gyűjtöget össze és a gép (a játékok) gyorsulásában reménykedik.
A tuning többletköltségéről mi lett a konklúzió? Nem láttam a cikkben, pedig az elején ígérted.
Ja és grat, szép munka, igényesek és informatívak az ábrák is
-
Alvin_ti4200
félisten
ha direkt így ment, akkor rendben, csak így kicsit torz képet ad a teszt, mert alapórajelen senki nem használná a 800-as RAM-ját 533-mon
Márpedig a WinRAR és úgy általában a tömörítés tesztek borzasztóan függnek a memória sávszélességtől, de ezt magad is letesztelheted
Elnézést, hogy beleugattam, munkahelyi ártalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest