Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
nova_mentor
újonc
A Win10 PRO telepítése simán megy a https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10 oldalról letölthető pendrive-os telepítővel, vagy kell valami extra drivert is a pendrive-ra másolni, mint az Intel procis laptopoknál (https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1044458)?
-
Nekem sem volt sűrűn Asus, főleg zenbook, és AMD még inkább nem.
Nekem is meglepő volt a hűtés, mert így nem melegíti egyik a másikat, ugye hogy van úgy hogy egy borda van és a vga a cpu előtt van, nah a cpu akkor már csak meleget kap.Átlaghasználatnál nagyon halk, sőt nem is hallani, mintha nem is menne, pedig elvileg megy. De rohadt csendben teszi.
De a thinkpad függőségnek is megvan az alapja, volt thinkpad-em is.
-
Picco
addikt
popec noti, Asus-ok mindig kimaradtak nalam valamiert...lehet a kezeletlen thinkpad fuggosegem miatt
nagyon jol nez ki a hutes, meglepoen nagy bordakat raktak oda es raadasul kettot is. abszolut nem lepodnek meg ha atlag netezes soran passzivan elvinne energia takarekos modban.
jo lehet az OLED is foleg 90hz-en...varom mar hogy mikor koszon be a kozep kategorias gaming monitorok szinterere...remelem mar csak par ev mert egy jofele 4k/120hz OLED tenyleg szintlepes lenne...almodozok szabad
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ahogy ígértem jövök a teszttel [link] viszont nem MSI lett, hanem Asus. Hogy jutottam el az MSI-től az ASUS-ig? Sok...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest