Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Thunderzolee #6 üzenetére
Bizony. Egyébként, abszolút kézre áll (a tekerő), már annak, aki egyszer megtalálja.
A DVD-RW meg csodás. Végre nem oldalt kell matatni...
Írtam vele egy próbát, az elég nyögvenyelős volt, de tökéletes másolat lett.
Persze, a 3 USB-kimenet hátul van, de bánja kánya.
Szerintem, akinek viszem nem fog ezek miatt reklamálni, örül, ha be tudja kapcsolni és gyorsan bootol... majd "kitanítom" valamelyest.A bill. kombinációk itt nem olyan vészesek, végül is rájöttem, hogy lehet hangerőt szabályozni úgy is..., csak a vicc, hogy amennyiben le van tekerve oldalt, hiába teszed maxra a "szoftverest", továbbra sem hallasz semmit.
(Magyarán az "Fn"-esnek semmi értelme.)Wifit próbáltuk egy ismerőssel tegnap. Kikocsikáztunk a meki parkolójába.
Ott korábban teszteltünk már Iphone-t is, simán ment vele a net.
Most viszont nagyon gyenge volt a jel, de legalább láttam, hogy szépen csatlakozott.
Valószínűleg, árnyékolva lehettünk, azért volt olyan... -
Nekem nagyon bejön ez, édesapámék laptopja is Fu-Si, azon is tekergetni kell. Sokkal jobban szeretem az ilyen "minden funkciónak egy külön gomb, tekerentyű, stb" megoldásokat, mint "fn+ billentyű(k)" kombinációkat.
Régen is jobban bírtam azokat a videokat, amin lehajtva az előlapot, valóságos gomb, potméter, stb útvesztő terült a szemem elé, ott minden kézre állt azonnal, nem egy menüben kellett lépkedni, mint manapság.
A wi-fi kapcsoló már sok ismerősömet megsz×vatta..
-
puttputt
őstag
válasz
Psychonaut #4 üzenetére
Ja, már világos.
"A szó elszáll..."Amúgy, korrekt üzletfél volnék..., tessenek velem megegyezni
-
puttputt
őstag
"Nem tudom pontosan milyen...a márka Toshiba, az biztos."
Eztet nem értem.
Amúgy, már a finisben vagyok. Hétvégén legkésőbb már új gazdijánál lesz a masina.
-
Psychonaut
veterán
"Nem tudom pontosan milyen...a márka Toshiba, az biztos."
Na jól van akkor, örülök, hogy működik rendesen, sok örömet az ismerősödnek vele.
-
mexicanraven
senior tag
A lényeg, hogy kiderült!
Jó egészséget a használatához!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A helyzet a következő:Egy ismerősöm megkért, hogy vegyek neki egy használható, de jó áron lévő laptopot.Persze, rögtön...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest