- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Biztos meg lehetne csinálni, mert létezik vastagabb (2-3mm) gap pad is, csak nekem már elfogyott (HP XE3 notiban életmentő volt a winyó számára, mert valami állat a chipset fölé tervezte a winyókeretet, és a winyót fűtötte a chipset... a winyóról gap paddel a billentyűzetre vezetve a hőt, az nem melegedett folyton túl).
Az ilyen ragasztós paszta meg nem hülyeség, csak VGA-k esetében a ramsünik mérete szokta nevetségessé tenni az egész mókát.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Azért van ott gumi, mert különben bonyolultabb lenne a borda formája, és macerásabb lenneúgy rögzíteni, hogy az normális érintkezést biztosítson. Spórolásból van ott gap pad.
A gap pad amúgy nem vezető elektromosan (szilikongumi), meg a FET-ek és a BGA-k teteje sem vezető, tehát nyugodtan érintkezhetne fémmel.Egyébként érdekes ez a gumiszabászat. A melóhelyen (elektronikai gyár) is raknak össze hűtőbordás cuccokat, van, ami pasztás gyárilag, van, amire csak egy padet tesznek... A pad ívekben jön, műanyag hordozón, és előre szét van vagdosva, négyzet alakúra, csak leveszi a melós, és rakja a bordára. Nincs mit elszabni.
Amúgy ha az alaplap rövidzárat kap, nem feltétlen döglik meg, hamarabb érzékeli azt a táp, és kapcsol le a rövidzárvédelem. persze előre megjósolni sosem lehet.
A RAM chipek is melegszenek rendesen, és VGA kártyákon sem feltétlen hűtik, megfelelően kialakított bordával is csak a nagyon igényes típusokon; illettve ugye a VGA hűtőkhöz szoktak ramsüniket adni, ami sokat nem ér, de legalább megnyugszik a user.
Pedig ugye azok is BGA IC-k, és hát ha az feljön, akkor is lehet kukázni (vagy ha okos az ember, akkor balloztatni), illetve a melegedéstől könnyen megdöglik.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz LamerGyuri #30 üzenetére
Ja, csak átfutottam, azt hittem, gumi távtartókról volt szó, képeket nem is néztem...
Gap pad, meg mint halottnak a csók... Persze attól még nem egészséges kidobni...
De akkor már inkább a bacsis féle 1Ft-os módszer[ Szerkesztve ]
-
válasz LamerGyuri #25 üzenetére
Néha siralmas, hogy a hihhetetlenminőségiagyonhjpoltcsúcsszuper cuccokban milyen megoldások szoktak lenni...
Ha kínait vesz az ember, azon legalább nem csodálkozik, hogy trágyadomb...Mutogatni való hater díszpinty
-
Grat, végre valaki más is szed szét dolgokat
De amúgy nem véletlenül szoktam mondani, hogy a paszta szétszáradása (ha igen) nem akkora baj, ha nem bontjuk meg. (Saját gépemen sem lett még leszedve a CPU hűtő, mióta összeraktam, idle 40 fok tuningolva a CPU... Gyári Intel hűtőke...)
A por inkább szokott gondot okozni, főleg, ha a földön van a gép.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest