- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Arra azért gondolom rájöttél, hogy nem előre akarok utazni, hanem visszafele
Amúgy ezek működnek nekem is.
Amivel most kísérletezni fogok, az a <ultimate_girl_magnet#v2>, de jobb lenne, ha először kipróbálnád te. Amúgy ez kicsit olyan modpackos, szóval sok helyet foglal a winyón, meg bonyolult is. Majd holnap részletezem.
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
Én most untam meg ezt a skint, visszaállítottam a defaultra. Nem tudsz valami hacket, ami kötelező olvasmányokat érinti? A <bookonmykindle src="mek"> tag nem működik, mert a kindle-t nem kezeli a rendszer
Le kéne cserélnek egy ###kindle5###-re de még nem találtam olyan oldalt, ahol leírják ennek a cheat-nek a menetét.
-
Picike8
aktív tag
-
HuMarc
veterán
A #koczkamod-ot már próbáltam, és be is jött, automatikus házifeladatkészítésre keresek még megfelelő algoritmust. Kipróbálom a te cheat-jeidet is.
A Sims 2-ben (ami köztudottan a Real Life Simulator Ultimate Edition nagyon rosszul sikerült koppintása) a van egy motherload parancs, ez működhetne az RLSUE-ban is, illetve működhetne jobban is. Mert a Sims 2-ben 50 000 Simoleont ér (és Simoleon ~ USD)
Vannak olyan cheatek is, amiket nem ajánlok: pl. #spiegelhobyte, vagy a @ultimatebanhammer elég nagy károkat tud okozni.
-
Real Life Simulator Ultimate Edition
A telepítés egyszerű. Nyomd meg a a Win+R gombokat, majd írd be,, hogy "cmd", majd enter. A megjelenő parancssorba írd be, hogy "shutdown -s -f" (persze mindent idézőjel nélkül), Win 7/8 esetében is játszható, csak "shutdown /s /f" paranccsal indul a móka.
Remélem érteni fogod a játék lényegét. Ha jól nyomod, szép és mosolygós lányok is lesznek benne :-) akik csak arra várnak, hogy elcsábítsd valamelyikünket, sok feloldható archievment is van benne, komoly fejlődési rendszer, rengeteg felfedeznivaló, sok időt el lehet tölteni vele. A pályák néha random generáltak.
-
DeFranco
nagyúr
trollreg szimulátor
-
beefjeez
senior tag
*Mondjatok
-
SUPREME7
őstag
Helyesírás szimulátor 2013
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest