Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
maga a terv nem rossz, én a PCB-t egy kicsit másként rendeztem volna (mit keres a füllhalgató erősítő nyáktervén az a keretantenna ???), bár ez az én finnyásságom. Biztos szépen szól
mit én másként tettem volna még, hogy az analóg tápfeszültségkockától függetlenné tettem volna a digitális alrendszer tápfeszültségét. Ezzel jobban kiküszöbölhető a szinkron digitális jel Dirac-impulzus zaja (elvégre Dirac impulzus zajának egy része visszahat a tápláló oldalra, ha nem is nagy mértékben - rossz szűrés esetén az analóg rendszer kifejezetten gerjedékeny lesz).
Illetve lenne még pár elborultnak vélhető tippem, de az már szoc probléma (forrasztás minősége, stb.)
amúgy meg grat. Jó dolog látni, hogy van élet az elektronikában
bár, én ezt az ingyenes termékmintára rákattanást sose értettem. Egy időben sírt mindenki, mert pont az ilyen miatt szűntette be pl. a Microchip is a termékminták szállítását. Nem akarok demagóg lenni, de sajnos eléggé magyaros jellemvonás. Ha sok kell, inkább vedd meg, elvégre a minta sem a nagy tételekről kell szóljon (bár ez inkább üzleti etika, semmint magyar mentalitás)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest