Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bit_vector

tag

maga a terv nem rossz, én a PCB-t egy kicsit másként rendeztem volna (mit keres a füllhalgató erősítő nyáktervén az a keretantenna ???), bár ez az én finnyásságom. Biztos szépen szól :) mit én másként tettem volna még, hogy az analóg tápfeszültségkockától függetlenné tettem volna a digitális alrendszer tápfeszültségét. Ezzel jobban kiküszöbölhető a szinkron digitális jel Dirac-impulzus zaja (elvégre Dirac impulzus zajának egy része visszahat a tápláló oldalra, ha nem is nagy mértékben - rossz szűrés esetén az analóg rendszer kifejezetten gerjedékeny lesz).

Illetve lenne még pár elborultnak vélhető tippem, de az már szoc probléma (forrasztás minősége, stb.)

amúgy meg grat. Jó dolog látni, hogy van élet az elektronikában

bár, én ezt az ingyenes termékmintára rákattanást sose értettem. Egy időben sírt mindenki, mert pont az ilyen miatt szűntette be pl. a Microchip is a termékminták szállítását. Nem akarok demagóg lenni, de sajnos eléggé magyaros jellemvonás. Ha sok kell, inkább vedd meg, elvégre a minta sem a nagy tételekről kell szóljon (bár ez inkább üzleti etika, semmint magyar mentalitás)

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák