- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
maga a terv nem rossz, én a PCB-t egy kicsit másként rendeztem volna (mit keres a füllhalgató erősítő nyáktervén az a keretantenna ???), bár ez az én finnyásságom. Biztos szépen szól
mit én másként tettem volna még, hogy az analóg tápfeszültségkockától függetlenné tettem volna a digitális alrendszer tápfeszültségét. Ezzel jobban kiküszöbölhető a szinkron digitális jel Dirac-impulzus zaja (elvégre Dirac impulzus zajának egy része visszahat a tápláló oldalra, ha nem is nagy mértékben - rossz szűrés esetén az analóg rendszer kifejezetten gerjedékeny lesz).Illetve lenne még pár elborultnak vélhető tippem, de az már szoc probléma (forrasztás minősége, stb.)
amúgy meg grat. Jó dolog látni, hogy van élet az elektronikában
bár, én ezt az ingyenes termékmintára rákattanást sose értettem. Egy időben sírt mindenki, mert pont az ilyen miatt szűntette be pl. a Microchip is a termékminták szállítását. Nem akarok demagóg lenni, de sajnos eléggé magyaros jellemvonás. Ha sok kell, inkább vedd meg, elvégre a minta sem a nagy tételekről kell szóljon (bár ez inkább üzleti etika, semmint magyar mentalitás)
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mit én másként tettem volna még, hogy az analóg tápfeszültségkockától függetlenné tettem volna a digitális alrendszer tápfeszültségét. Ezzel jobban kiküszöbölhető a szinkron digitális jel Dirac-impulzus zaja (elvégre Dirac impulzus zajának egy része visszahat a tápláló oldalra, ha nem is nagy mértékben - rossz szűrés esetén az analóg rendszer kifejezetten gerjedékeny lesz).