Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
portal rendszerű a játék. tehát ahhoz, hogy "seamlessnek" tűnjön, részekre vannak felosztva a pályák, ahoo betölti a cuccokat. na ott szokott beakadni, de nagyon. nekem is onnan tűnt ez fel, hogy a task manager és az afterburner adatait real-time nézem játék közben az egyik oldalsó kijelzőn, aztán ha valami nem stimmel, akkor azonnal látszik, hogy mi miatt.
-
proci985
MODERÁTOR
13.1 van fent, bétát csak akkor szoktam felrakni, ha valami nagyon nem stimmel.
Bioshock Infinityn gondolkodok, de most fejlesztettem GPUt, szóval szerintem várok vele. annyira nincs sok időm játszani (a bench más, de az kávé közben egy 5 perces szünetben megvan).
más, közben ARMA3 alfa:
automatikus beállításokkal belőtte magát 16fpsre, a high/ultra 8xAAval kissé megfeküdte a kártyák gyomrát
. mindkét GPUt terheli. utánna levettem az AAt, az AFet, aztán mindent highra de úgy is csak 20fps körül megy (viszont nem igazán hatották meg a beállítások afterburner szerint). 4800x900ban szintén. CPU 70% körül, tehát elvileg az se lehet. fura. viszont kifejezetten jól néz ki.szerk: viszont érzésre 20fps és 20fps között is volt különbség, most vagy placebo, vagy nem tudom.
finest: köszi az infot!
-
proci985
MODERÁTOR
decemberben néztem 6950el, akkor se stimmelt. pár napja egy 7850el megnéztem megint, akkor egyrészt megszűnt a textúrafetch problémája, másrészt végre nem laggolt (de kb 5 percet ment, gyors teszt volt csak és nem néztem fpst/késleltetést).
elvileg egy szem 7850nek is elégnek kell lennie, még azt tudom megpróbálni, hogy kilövöm mellőle a másik két kijelzőt és letiltom a második kártyát addig.
másik megoldás, hogy addig megy át az SSDre, hátha úgy már boldogabb lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
ugye?

anno 6950el néztem 5760x1080at stock és 22x160on is, ott már nem volt különbség a két eredmény között. itt viszont gyanús, hogy lenne.
OC eredmények lesznek később, viszont jelenleg diplomamunkához számolgatni is kell a gép, ahhoz meg stabilitás kell elsősorban. de a hűtés bírná, a lap is valameddig, szóval későbbiekben mindenképpen akarok nézni CPU skálázódást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. mindkét GPUt terheli. utánna levettem az AAt, az AFet, aztán mindent highra de úgy is csak 20fps körül megy (viszont nem igazán hatották meg a beállítások afterburner szerint). 4800x900ban szintén. CPU 70% körül, tehát elvileg az se lehet. fura. viszont kifejezetten jól néz ki.