Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
]Phobos[
senior tag
Bocs, de gyakorlatias emberke ként kissé felkaptam a vizet. Nyilván van benne potenciál, de ha ilyen tempóban használják ki a progik, inkább megéri a magok számát növelni. Abban viszont eccerű VirtualDub alatt is megéreztem a gyorsulást( majdnem 2x sebesség!
) 2500+ Bartonhoz képest! -
]Phobos[
senior tag
OH, bocs májszter, mekkora barom vagyok, hogy 3 napot elpocsékoltam az életemből 1 nyilvánvalóan nem működő dologra, goldoltam megosztom mással is, hátha nem mindenkinek van ideje 3 napot kísérletezgetni, meg szívni a .... . Elk.rtam. Nem kicsit, nagyon! Tehát ha lenne olyan progi, ami jelentősen gyorsul, akkor, igen van értelme. Esetenkénti 3-4%-os gyorsulás viszont számomra nem mérvadó. Ergó, nekem MÉG nem éri meg váltani. Ez pedig csak azért ciki, mert nem tegnap jelentek meg a 64bites procik. ENNYI! Vistát meg nem próbáltam, de MONDTÁK, hogy 32bites Ikszpénél lassabban mennek a játékok, persze minden ember hülye, akit ismerek, ha meg nem, akkor búgócsiga. Lehet, szánalmas, de nem divat májszter vagyok, a gyakorlat jobban érdekel. Éljenek soká a vérpistikék!
Új hozzászólás Aktív témák
- 9Ryzen 9 7900 nem X-es! 65W TDP!!! 12 mag 24 szál
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) 2500+ Bartonhoz képest!