Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
Volt aki már említette korábban a Core2-AM2/AM3 váltást. Én is megcsináltam, ráadásul még csak a ramot sem tartottam meg...
Szóval egy p45-ös deszka 16000, egy E8400-as 23000, 4GB OCZ ddr2 20000 mentek el, és lett helyette egy 550BE 21000, egy 785GX 20000, 4Gb Samsung 1333 DDR3 20000.
Hogy megéte-e?
* minimális árkülönbség
- többet fogyaszt (de azért nem nagyságrendekkel)
+ időtállóbb
+ nagyobb alap és maximális teljesítmény az alaplapból
+ nagyobb memória teljesítmény (igaz pörgős darab 1700+ CL8 1,6V-on, de a másik is 1100 CL5-ön ment)
+ nagyobb funkcionalitás a deszkából (int vga pl., és egyéb apróságok)
+ Unlock után szimplán körberöhögi a korábbi teljesítményét, miközben terheletlen állapotban ez nem okoz nagyobb fogyasztást.
Szóval szerintem, ha valaki ügyesen csinálja megéri (már ha épp nem szar a forint).
A fogyasztással kapcsolatban meg a teszt kissé félrevezető, mert ugye a 775-ös rendszerek döntő többsége DDR2-es ramot használ amiből 4GB-már rendszer szinten is érezhetően többet zabál, mint 4GB DDR3.A végszó jó volt a tesztben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi