Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Megjelent a Gnome 3.4.
[link]
-
zoli62
addikt
LXDE-s Mint kipróbálása után az Ubuntu kicsit nehézkesebbnek tűnik, vagy csak nekem?
-
zoli62
addikt
Nem akarok flame-t generálni, de most olvasva. hogy a Windows 8 CP nem igazán frissíthető bétára, a linux kb. sosem fogja elveszíteni ezt a "képességét".
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
Felraktam egy KDE-s Fedora 16-t (igen, Gnome helyett
) és egész bejött. Azért a tálcát sikerült egy félresikerült mozdulattal átrendeznem.
-
zoli62
addikt
Csakazértis Debian ?
Végülis minden linux alapja, úgyhogy jogos. Legelőszőr cégnél Suse-val találkoztam, aztán otthon Red Hat. Az igazi sikerélmény aztán az volt, amikor előszőr sikerült elindítani Debian-t nem konzolról. Addig csak küzdés volt a Xserver beállításokkal, neked biztos ismerős. Manapság meg egy GUI gond nélkül települ.
Most néztem a Mint-et, hogy milyen felhasználóbarát lett, még az Ubuntuhoz képest is.
Red Hat alapú Fedora még mindig jók dokumentált, és élen jár a legújabb kernelverziók használatában. Suse talán már nem süsü a Novell óta, de még mindig a KDE-t favorizálja, pedig a Gnome sokkal egyszerűbb, Ubuntu meg egyszerűen Windows-ról áttérőknek leginkább való disztró. Gentoo, illetve méginkább Slackware meg a geekeknek.
A linux bátran ajánlható például olyanoknak, akik egy-egy veszélyesnek tűnő oldalt Windows alatt nem mernek megnyitni, azoknak, akik szeretnek kísérleteznim és mindazoknak, akik nem szeretik a zártságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest