Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
"szerintem nem csak azok használnak linuxot ( vagy használhatnak ) akiknek kevés pénzük van"
Én sem erre gondoltam. Én azért váltottam linuxra, mert vettem egy netbookot 3éve, ezzel gyakorlatilag leálltam a nagygépről, a játékok sem vonzanak már. Viszont az xp idegesítően lassú volt a régi netbookomon, pedig eredeti elöre telepített volt, viszont azon a win7 meg sem moccanna.
Majd megvettem az e125-öst op-rendszer nélkül. A tört windows nem vonz, mert nem bízom a törések makulátlanságában. Kipróbáltam rajta 30 napig a win7-et is, viszont az ingyen ubuntu tudja azt, amire én ezt a gépet használom:
internet beleértve a youtube is, film nézés, webrádió hallgatás, táblázatkezelés, e-mail, és szerencsére a cégem készletkezelő-számlázó programja fut wine alatt.
Én sem azért használom mert nem telik windowsra, hanem mert ha van más működő alternatíva, akkor nem adom ki rá azt a 26-30 ezret.
Amikor a Lenovo-t vettem, nézegettem a sony netbookját is ugyanezzel a belsővel, de a win7 miatt 25ezerrel volt drágább, viszont annyiért lehetett kapni OEM wint is, és akkor már inkább én telepítettem volna és nem kell féltenem a backup partíciót sem.Egy bajom van a linux-al. A PH!TV nem tudom nézni, nem működik a silverlight plugin. De túlélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest