- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bufurc
tag
Van valakinek ilyen hangcucca? Első sorban az érdekel, hogy a sat talpát le lehet-e szedni? Csak az tartana vissza ha 1be lenne öntve a dobozzal, de ahogy kiveszem a képekből a ház műanyag a talp fém és belülről lehet rögzítve.
-
Shadows
senior tag
Szegény kreativot jól lecseszitek de:
-vajon miért költöttek pénzt a fejlesztésre tesztelésre, marketingre elvégre nem mindenki pistike???
-vajon mindenkinek van otthon tökéletes HÁZI MOZI szobája vagy akár olyan tere ahol semmi más nincs csak egy fotel és kész?
- és a hangfal vajon miért nem a sarkára van állitva 5 db hangsugárzó társaságában, akkor még a hangyák a mélyet rágcsálnák
-300 dodo ejj hát szerintem az sok akkor már z-3e vagy valami 5.1
-prémium kategória??? Elképzelhetönek tartom de nem ilyen X-fi meg Ac 97 hangmegjelenitökkel, akkor már valami normális MAYA hangkeltövel kellene meghajtani a lelkemet..
-azok a magas sugárzók meg 3 ilyen mélysugázóhoz annyit ér mint Woldemort a Csillagok háborújában..... -
törölt tag
Azért én kíváncsi lennék erre... Rengeteg hangfal megfordult már nálam.
Altec Lansing MX 5021, Logitech Z3 és most van egy Creative I-Trigue L3800. Az Altec a legdrágább a Z3 a legolcsóbb. Mégis a sorrend szerintem ez (gyengébbtől a legjobbig): Z3->MX5021->L3800. Altec volt a leghangosabb, de a legszebben az L3800 szól. A Z3 minden téren gyengébb, igaz fele annyi, mint egy MX5021 és egy 10essel olcsóbb is, mint az L3800. Volt már Klipsch ProMedia 5.1, Klipsch ProMedia Ultra 2.0, Klipsch Groove, Creative T20. És jól ismerem a Logitech X-530-t is. Ez nem az arcoskodás helye, hanem annak jele, h sok hangfal megfordult már nálam hosszabb időre. Amiket kihagytam, mint pld Logitech Z5, Z5500, Z-Cinema, amikkel nem éltem együtt, de őket is ismerem. A Z5500 nekem nem tetszik, amit kérnek érte. Csak üvöltözik. A Z5 viszont jól szól. A Logitech-nél nálam egyértelműen legjobb hangban a Z-Cinema viszi a pálmát. Különösen, h már 40e-ért megvásárolható. Ilyenem lenne a Creative-al szemben, ha nem USB-s lenne (nem tudom rákötni TV-re és így az X360-ra sem). Amire még kíváncsi lennék az a Creative T40, de csak is kizárólag a T20 mellett! Szóval mindezeket csak azért írtam le, h rávilágítsak arra a tényre, h bizony a Creative hangfalai messze jobban szólnak az összes Logitech hangfalnál. Kivéve Z-Cinema (no meg a Z5500 is versenyben lenne, de leginkább csak filmeknél a túl nagy sub miatt -nem méretre gondolok-). Szóval én azért megnézném ezt a T3-ast... Bár az ára kicsit túl sok lesz. Az meg hülyeség, h nincs értelme 3 hangszórónak, mert abból kettő valszeg passzív. Ilyenek (vagyis bocsánat... hasonlóak) vannak a felső kategóriás Klipsch subokba is. És több gyártónak van olyan subja, amibe nem egy hangszóró van. Mondjuk az már más kérdés, h ilyen árkategóriánál csak feleslegesen lista ár randító, vagy értelmes hasznát is vesszük? (ez nem kérdés volt) -
Spirit
őstag
Imádom,mikor minden hangszórós cikknél jönnek az audiofilek, akik egy erősítőből és 1 db hangfalból sokkal jobbat is kihoznak, ahol 50 rongy egy db hangfal, nem gáz, ha csak mono. A másik véglet, mikor a cuccok belsejét nézitek elsősorban.
Ez a Creative cucc biztos szépen szól, de lesz vagy 70 rongy,mire ideér, annyiért meg inkább egy Z-5500-as. Nekem olyenem van egy X-fi hangkarival, és inkább azzal vagyok gondban,hogy nem találok hozzá normális minőségű hanganyagot, mert még az Audio cd(16bit/44khz) sem hozza ki belőle, amit tud, a DTS-es 24 bites anyagok dinamikája is simán kihallható. És igen, valószínűleg az az 505W az tényleg nem zenei teljesítmény, és lehet sírni, de 25nm-es szobában kb 50%-os hangerőnél jön meg az ablakok hangja, 80% körül már zavaró hangok jönnek a szekrényből és az ablakoktól, és 100%-n sem torzít, mert túl van biztosítva(ha túltekered maxon, megjelenik a boost, ami 11-es skálán még állítható, így dupla hangerőt elérve, na ott már torzít). Akinek ez nem elég, az tényleg építsen fél millióért szettet, meg vegyen egy telket az Alföld közepén, mert szomszéd nincs a földön, aki ezt mosolyogva tűri. Arról nem is beszélve,hogy elsősorban mozizáshoz való, és némelyik magyar mozi is megirigyelhetné ezt a hangminőséget.Ennél többet nem is várok egy 70 rongyos hangfaltól. Ez a Creative cucc meg a "3lyukú subbal" túl van árazva.
-
10K-ért nem is rossz...
-
mephi666
nagyúr
thx... akkor a választásom szerintem erre a logira fog esni... nem várok tőle csodákat, mert tudom, hogy hifi minőségtől messze lesz... de a mostanihoz képest így is ég és föld lesz már a különbség
komoly hangfalrendszert meg majd akkor, ha lesz egyszer az életben nagy nappalim, amiben "kiszólhatják magukat" normálisan a hangfalak is
-
mephi666
nagyúr
-
sanzi89
addikt
Nekem ilyen Logitech 230-asom van, szintén panelba. Előtte egy Panasonic Hi-Fi-m volt otthon, ahhoz képest hatalmas csalódás volt. Összességében nem rossz, de zene hallgatásra nem a legobb. A mélynyomó teljesen elnyomja a szateliteket, amik kicsit csörömpölősek. Filmre meg játékra akkor már jobb, de ha inkább zenét hallgatsz nem ajánlom.
-
mephi666
nagyúr
2.1 hangcuccból mi az ami elég jól szól? logi x-230 milyen? panelba kellene egy lényegében 20m2-es szobába...
-
User64476
őstag
Egyszeru passziv membranos megoldas. A 3 sugarzobol egy aktiv, es ket passziv van. Ez egy regota ismert es jol bevalt trukk, amely bassreflex doboz tulajdonsagokkal ruhaz fel egy valojaban zart dobozt, kikuszobolve a bassreflex egynemely hibait (huhog a csoben a levego, vagy a kis dobozmeret es a nagy hsz miatt baromi hosszu csore lenne szukseg, a cso torzitasa, stb.). Osszessegeben jopofa, de semmikeppen nem ujszeru megoldas, mondjuk hogy mostanaban ritkabban alkamazzak a gyartok.
-
lewisfm
aktív tag
Még annyit hozzátennék, hogy csak két egyforma hangfalam van, a hangok irányultsága megfelelő hangforrás esetén jól érzékelhető. Viszont az irányokat bár a mély is befolyásolja, de elhanyagolható mértékben a többi hangszóróhoz képest (általában nem frekvencia teszteket hallgatunk, hanem valami összetettebb dolgot). Ennek a megoldásnak minősége és teljesítménye is van.
Ha pedig saját magam építem, akkor ebben a méretkategóriában fele-, harmadáron kijön a cucc. Persze nem én terveztem, hanem lemásoltam egy kész megoldást (hangdoboz), amibe az eredetihez képest jobb minőségű elektronikai cuccokat szereltem (azonosos teljesítménym méret, frekvenciamenet, de kevesebb torzítás), jobb vezetékezéssel, igényesebb tömítésekkel és csillapítással.
-
proci985
MODERÁTOR
300 dollár... ennyiből már erősítőt lehet venni stereo hangfalpárral. jó, nem lesz külön sub, illetve be lesz építve a hangfalakba, de akkoris. mindenesetre az erősítőd garantáltan nehezebb lesz az egész "prémium" creative hangfalrendszerhez képest. hangzásban pedig ég és föld lesz a különbség.
nekem egy belépő onkyo 5.1em van. 6x100W max (360W áramfelvétel mellett, szóval itt channel maximumokról van szó). zenétől függően harmadhangon már ugrál a sub mellett a konvektor, félhangon beszáll az ablak is a mókában. picit feljebb a surround hangfalakat is meg lehet találni az asztal mozgása alapján. ja és szépen szól (persze, van szebben szóló a piacon, de nem volt erre a célra több pénzem... milliomos audiofil pedig főleg nem vagyok).
s750 tervezési hibás, sajnos a belső erősítés szellőzése nincs megoldva, ami miatt konkrétan szétég a bele. a megoldás az erősítés subon kívülre való költöztetése...
prémium... jah, a 8600gt 512@ddr2 verziója is prémium videokártya jelenleg
.
-
mephi666
nagyúr
otthon szüleimnél a régi lemezjátszó 2utas fadobozos hangfalait használtam egy kb 20-30kilós, kb 25éves német erősítővel
15w-osak voltak a kishangfalak és szépen szóltak nagyon... a kb 13-14m2-es szobába bőven elegendőnek bizonyultak... aztán jöttek ezek az olcsó hangszórók, amiket reklámoztak, hogy többszáz wattos összteljesítményűek, stb... és már kicsit jobban odacsavarva recsegtek, mint a fene és szét akartak esni... :S itt határoztam el, hogy hangfalból csakis valami normálisat fogok venni, ha lesz pénzem, mert óriási a hézag árban az olcsó/elviselhető és drága/kiváló hangfalak között... (a közteseket megvenni, meg pénzkidobás) kb ugyanaz a helyzet, mint fényképezőknél... 20-30 körül nem akartam venni, mert azok játékszerek... inkább 3szorosát rááldoztam, hogy komolyabb legyen már... meg is vagyok elégedve vele, de most már kicsivel többért dslr-t vennék inkább :S nem akarok mégegyszer ilyen hibába esni... de igazából nem bántam meg ezt a vételt, mert jó gép és tökéletesen elég, amire kell...
-
speedyx86
tag
Én egyszer áldoztam egy kicsit többet hangcuccra, de mocsokjól szól, és tutira 20 évig nincs vele gond.
Együtt a kettő csak éppen kicsit drágább, mint ez a creative nyavaja. -
lewisfm
aktív tag
Felvesz 300 W-ot és lead 1-et. Szerintem. Nekem otthon épített hangfalaim vannak, benne 50 cm átmérőjű mélynyomóval. Na azt lehet terhelni 180 W-al. Az erősítőm azonban csak 40 W-os csatornánként. Azonban már fél teljesítménynél is igen kellemetlen abban a szobában tartózkodni, ahol a hangfal van, s a szomszéd szobában is mozognak a polcokon a díszek, könyvek, abban a szobában pedig, ahol a zene szól, gyanúsan rezegnek az ablaküvegek is.
Egyébként szerintem egy 8 W zenei teljesítményt leadni képes hangfallal már ablaküveget lehet töretni.Aztán érdemes megnézni, hogy mennyire pörög a villanyóra használat közben.
Valamint az szokott még tetszeni az ilyen gagyi hangfalakban, hogy ráírjak, hogy x100 W-os a teljesítménye, de csak egy 10 W-os tápegységet adnak hozzá egy cérnaszálnak is vékony tápkábellel. Csak jelzésképpen nekem a hangfalamban 4 m2 felületű kábelek vannak, szigetelés nélkül. S ez mivel sodrott réz, igazából csak teljesítményátvitelre alkalmas. Ha a magas frekvenciákat is tökéletesen szeretném átvinni, minimum ezüstözött, de inkább aranyozott felületű kábelek kellenének. De arra meg kinek van pénze? -
Chrys_
addikt
Nekem is ez a szó: "parasztvakítás" villant be a cikk olvasása közben
De lehetne benne talán ráció is:
A visszaverődő hanghullámok miatt kialakulhat interferencia. Ez a tér egyes pontjain hol erősítést, hol elnyomást alakít ki. Mi lenne, ha a mélyhangok fáziseltolással lennének kiadva hangszóróként? Javíthatná (és esetleg sajnos ronthatná is) a hangképet.
Talán. -
mephi666
nagyúr
hehe... szerintem a szomszédok azt sem csípik panelban, amikor pl a konyhában főzök és felcsavarom a gagyi genius "hangfalpár" hangerejét, hogy normálisan hallgassam a zenéimet (általában static-x, slipknot, turmion, stb megy)... egy ilyenhez mit szólnának vajon? mozogna az 5ödiken is a csillár és kiugrálnának a tányérok a konyhaszekrényből? (egyébként a másodikon lakok)
-
mephi666
nagyúr
vagy ez is inkább prémium kategória, nem?
egyenlőre csak álom... ugyanúgy, mint a saját családi ház, nagy nappalival meg projektorral, vászonnal vagy egy jó nagy plazmatévével...
oda vad lenne nagyon egy ilyen rendszer... szó szerint valóság lehetne az otthoni házimozizás
-
szacsee
nagyúr
Prémium?
Nekem erről a szóról ez jut eszembe: Bang & Olufsen
Igaz más okosított ki etéren, de nem említeném egy lapon a Creativeal.
-
mephi666
nagyúr
valaki hullám-/hangtanhoz értő személy hozzá tudna szólni, mert ez a "kis dobozban 3 mélysugárzó 3 irányban" dolog szerintem ott hülyeség volt már, hogy a tervezők lerajzolták... ahogy többen írták, ha az egyik 1picit is késik, ott már hallható gond van... meg nagyobb üres teremben a visszhangok is elég zavaróak lennének szerintem... mellesleg a kis doboz nem tudom hogy reagál rá, ha 3 oldalt remeg a membrán...
-
Digitalis
senior tag
válasz
BobChemistry #40 üzenetére
Valahol biztos bót, gondolom ott ahol a gyerekek heti zsebpénze ennyi. Na ez nem M.O
-
BobChemistry
őstag
300 dolcsi? nem vagyok hozzáértő, de egy 2.1 rendszer - akármilyen mélynyomó is van hozzá - nehezen ér meg ennyit
egyébként szép -
^Bundi^
őstag
300$ kicsit sok
én a Giga s750 em vettem 2 álvánnyal 45 ért
igaz használt volt, de újonnan 1 5,1 es fa genius is lenyomhatja ezt ami meg megvan 20K ból újonnan.. -
Borgi
aktív tag
hi
hát asszem énse fogom a J-S 501-esemet lecserélni erre. van már vagy 10-12 éves de állat módon szól mind hangnyomásilag, mind hangerővel, mind hangminőségben. nameg nincs is hova tennem a a 2.0 fölötti cuccokat
hangkártyám csak 2.0-ás
régi pci-os creative
bármikor alázza minőségben az integráltakat.
hangcuccokban anyira nem vagyok képben de fülem az van, méghozzá nem is rosz
üdv,
Borgi -
d4d
aktív tag
Ez sem az a (PC-s) hangszóró amire lecserélném a 6 éves promediat.
-
törölt tag
Én inkább a topic eleji szkeptikus hozzászólásokat osztom. Parasztvakításnak látszik ez a három membrán, s bár lehet, hogy jól fog szólni, de félek, ennyiért ez nem lesz elég.
Egyébként mi történt a Creative hangfalkínálatával? Pár éve még olyan palettájuk volt, hogy csak csorgatta az ember a nyálát, mostanra pedig az S750 maradt az egyetlen igazán ütős hangrendszerük. Viszont a dekódert már nem árulják hozzá.
[GONOSZ:] Biztos a DDL implementálása szipkázta el az erőforrásokat.
-
hoffman_
nagyúr
Hát 300$-ért? Annyiért barátom épít nekem 2.0-ás igazi hangcuccot... erősítővel... És az röhögve kenterbe veri ezeket a sok.sokas csodákat
Mindenesetre szépek, tetszetősek. De köszönöm nem
-
törölt tag
Nálam ez nem háttérkép, csak a képernyővédő egyik diája. Az Interfacelift 1080p-s képeit veszi sorra, tök jól néznek ki.
A Z-5500 itt a hírben szereplő hangcuccal került szembe, véleményem szerint egyértelmű, hogy a Logitech az, amelyik inkább megéri az árát. A S750 és Z-5500 viszonyáról már mindenfélét hallottam, az nem is ilyen egyértelmű, hogy egy félmondatban le lehetne rendezni. Viszont ne menjünk el ebbe az irányba, ez nem az a topic.
-
törölt tag
"átlagos használatra, 5.1-es filmnézésre sztem bőven elégséges, akár nagyszobába is, amíg az ember ~32"-os tévé mellé használja"
-
válasz
Digitalis #17 üzenetére
csak a pontosság kedvéért 500 és 1000 watt (amit egyébként nem annyira nehéz elképzelni, főleg hogy kocsiba egy 300W-os mélyláda sem drága 300W-os csipogó meg kb nem tétel, és ha ezeket egyenként összeadják, akkor igen könnyen el lehet érni az 1000W-ot) a lényeg az, hogy a peak power 1000W, vagy az 500W RMS nem egy nagy szám (a szó szoros, és átvitt értelmében sem), ha ez 6 db hangszóróból adódik össze [úgy, mint 10+10=20]
"polírozott alumínium fáziskúp" <- ezen nem tudom, hogy mi a parasztvakítás, tényleg ez van benne, valszeg sok jelentősége nincs (max. dizájn), de ez van benne. sztem jól néz ki [és az tény, hogy ez a kis kúpocska nem mozog együtt a membránnal]
THX meg nem a logitech sara, az csak egy minősítés, a maga kategóriájában kiérdemelte (megvették a hitelesítést, de ehhez azért el kellett érni annak a követelményeit az adott kategóriában), ugyanúgy, ahogy rengeteg Creative hangszóró szettnél is történt
amúgy nem vagyok elfogult: tudom, hogy messze jobb szettek is léteznek, de ár-érték arányban az egyik legjobb (és itt erősen számítanak a dekódolási képességei is), a maga hibáival. átlagos használatra, 5.1-es filmnézésre sztem bőven elégséges, akár nagyszobába is, amíg az ember ~32"-os tévé mellé használja. [ha valakinek otthon fullHD projektora van, akkor amellé dukál valami minőségibb is]
professzionális használatra meg szóba se jöhet, de ez sztem senkiben se merült fel -
törölt tag
válasz
Digitalis #17 üzenetére
Ott is megvan ugyanez pepitában, csak a Z-5500-at sehol sem láttam, hogy emiatt prémium kategóriásnak hirdetnék. Nem is az. Ahogy ez a Creative cucc sem.
Ezektől még mindig simán jobb vétel a Z-5500, s még mielőtt előkerül, baromira nem érdekel, mi van a belsejében - a TV-met és a nyomtatómat sem szedem szét.
Lényeg, hogy már lassan 4 éve kifogástalanul működik. -
PH-User
addikt
Parasztvakítás...
Nekem a 80-as LG-m olyat szól, hogy omlik a panel.
-
tomika
aktív tag
Nem tudom, hogy parasztvakítás vagy sem, de itt egész jókat írnak róla:
[link]
Amúgy mit érdemes akkor venni 30-40-ért? Lehet egyáltalán olyat, ami korrekt? Behalt az előző hangfalam, sürgősen kellett valami olcsón. Aztán ez a Logitech X-230 egy hangos ipari hulladék. -
orbano
félisten
válasz
waterman_ #16 üzenetére
azt senki nem mondta, nem mindegy, mi kerül a mélyhang útjába (pl. egy közeli üres fakkokkal teli szekrény is érdekes dolgokat tud művelni), csak azt, hogy az ember nem képes érzékelni a mély hangok eredetének helyzetét. ha az egész ágyat pakolnád át a mélynyomóval együtt, mindenhonnan ugyanazt a tompa hangot hallanád, nem lenne különbség.
de nyilván ezeknek semmi köze ehhez a marhasághoz, hogy egy iylen dobozba 3 mélysugárzót pakolnak... -
waterman_
aktív tag
bizonyosan parasztvakítás, mert az ilyen mélyládában még egyéb torzítások is előfordulhatnak. akár az, hogy nem elég erős a doboz és a fala jár a tányér helyett (az már egy elég masszív torzulás), vagy ha az egyik véletlenül gyorsabb a többinél, akkor már nem lesz olyan dinamikus a lemaradó tányérok miatt. pont a suboknál alkalmaznak olyat is, hogy ahány mélytányér van a 3 utas toronyban, annyi nagy rekeszre van belül választva (külön reflexcsővel kifelé), éppen azért, mert egymás hatását változtatnák a a dobozon belül gyorsan változó nyomáskülönbségek miatt (pláne ha nem szimetrikus távolságra van midegyiktől a reflexcső, akkor nem egy időben érnek vissza alaphelyzetbe és aztán onnan nem is tud mindegyik olyan dinamikusan elindulni a tányér a másik végállása felé, ergó a két végállásban egymás ellen dolgoznak a tányérok). mondjuk hentelésnél oly mindegy mi ad hangot, de amit prémium kategóriásnak neveznek az nem biztos, hogy csak henteléshez lesz.
különben a mélyhangok sem irány nélkül töltik be a teret, mert ha berakod a heverő mögé a mélyládát, akkor tompul az egész. azért is rakják némelyik torony reflexcsövét a hátuljára, hogy a zenét hallgató ne közvetlenül kapja az arcába az összes légnyomást. ez különben idegesítő is tud lenni, amikor a mély annyira markáns, hogy elviszi az egész hangzásképet. -
nem vagyok pro áramlástanos, de laikusként végiggondolva is, sztem a 3 hangszóró szépen egymás ellen dolgozik (főleg a 2 egymásnak háttal lévő)
-
NoLF
veterán
hehe, ez jó
a legnagyobb gyártók eddig mit sem tudtak, de a creative feltalálta a vérpisti-vonzó 3 felé hangot szóró szubot! jee! -
törölt tag
válasz
Depression #10 üzenetére
De a tetején is lehetne egy membrán, hogy felfelé is terítse a hangot. Az alján pedig azért, hogy a földről visszaverődő hullámok növjék az élményt.
-
Depression
veterán
Basszus, ez ellentmond minden eddigi olvasmányomnak. Ezekszerint akkor ezt el sem lehet rejteni, mint a többi mélynyomót? Miért nem 4 oldal? Akkor a szoba közepére lehetne rakni.
-
Remington
őstag
300 dodó? ennyiért logi z-5500-at vesz akinek van egy kis esze
-
JanR
addikt
Ez premium kategorias? Ez most vicc?
-
Skizz
addikt
Az 50 W-os RMS teljesítményre képes, három 6,5 hüvelykes kimenettel felszerelt mélysugárzót...
Szerintem a kimenetet írjuk át membránra vagy hangszóróra, mert én nyélből az erősítő részére gondoltam, de 6.5"-os RCA-kat még nemigen látott emberfia, ráadásul az bemenet lenne.
-
törölt tag
Abból kiindulva, hogy igazán komoly mélynyomóknál sem alkalmaznak ilyen megoldást, ill. a Creative sem az a cég, amelyik a spanyolviaszt feltalálja, parasztvakítás gyanús cucc.
-
fdisk
őstag
No ez igen!
Nekem is egy 2.1-es Creative-om van,és méretéhez képest b.szottul nagyot szól!
El tom képzelni ez mit tudhat!
Ha kapható lesz,befizetek egyre! -
ronson
őstag
Ez már megint parasztvakítás gyanús, mert a mélyhangok irány nélkül betöltik a teret.
De lagalább vérpistikének lehet olyan szubvófere, hogy leomlik a ház.
Bár kiváncsi lennék, hogy szól, biztos zenget rendesen, vagy csak jó nagyokat koppan.
Panelba valszeg nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések