Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nostrum

tag

válasz george11 #23 üzenetére

A barátnőm rokona csinálta a javát. Magam sem tudom hova tenni a srácot. Sokat kínlódott vele, meg lehet hogy nem tehet róla, de kibaszott velem. Ha nem volt szándékos, akkor nem kellett volna elvállalnia. Ha az volt, akkor megérdemelné hogy pépesre üssem az orrát, de nem lehet, mert "családban van". A lényeg hogy a munkája lassúsága és a minősége ingyenmunkára utalt, az ára viszont minőségi munkát tükrözött, és még nekem mondta utána mindenki, hogy én milyen jól jártam vele.

Ráadásul más maszek szakik orra alá hogy tolsz akármit? Se számla, se bizonyíték...
    maximum a nemlévő hírnevüket sározhatom be...

A Honda fórumon megismertem néhány jó srácot. Na ők egy Debreceni szerelőt ajánlottak.
    Ez úgy festett, hogy ott maradt az autó. Rohadt gyorsan megcsinálta. Nehezen indult, és zabálta a vizet. Minden cserélt alkatrészt visszaadott dobozokban. Na ő már hasonlított egy szerelőre. Persze kicserélte a hűtőm, pedig a víz nem ott ment el, és kicserélte a fél éves gyújtáselektronikámat megint, meg a vízpumpát, ami tényleg beszart, meg valamelyik futóműt rakta rendbe. 100-at otthagytam. Semmi sem változott. Melegen nehezen indult, és a víz is elfőtt lassan.

Én azt nem értem, hogy ha csak sejti valaki hogy mi baja van, akkor miért kell 20 - 30 - 40 ropis alkatrészeket próbaként megvenni más pénztárcájára. Inkább mondaná azt hogy fingja sincs, aztán az nem kerül semmibe...

Ja, és azt hiszem, hogy itt Borsodban nagyobb arányban koncentrálódnak a zsivány szakemberek...

Mindenesetre, én már csak akkor vállalnék használt autót ha autószerelő lennék magam is. Tudod: "ha valamit normálisan el akarsz intézni, csináld magad"

• Retro11

senior tag

válasz george11 #23 üzenetére

"Bakker. :Y Kuplungot jóérzésű szaGember nem cserél csak szettben."

Azért ezzel vitatkoznék.Miért kéne az egész szerkezetet cserélni új autóknál például, amelyiknek csak a tárcsa kopott el?Na ugye...

Új hozzászólás Aktív témák