Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Ha most kicsit elgondolkodsz, akkor ausztriából, vagy németből simán hozhattál volna bontásra egy másik autót cirka 3-400K-ból. Ilyenkor még regadó sincs. Behozod alkatrésznek, és annyi.
Ez tökéletesen igaz, de mire ezt az ötletet kivitelezték volna, már nem volt pénzem.
Szép lassan mindenre rájöttem, csak későn...A kuplungnál először pénzhiány miatt csak tárcsát cseréltek... így elment még 50K-t mire az egész szerkezet feladta (67 lett volna hozzá a legtukmányabb olasz szett). A féknél minden tárcsa és betét, meg fékcső cserés volt, plusz az ABS szarakodott.
Igen, festést lehet tukmánykodni rá 100-150-ért (ilyen volt az enyém is), de igazán lefényezni önmagában alsóhangon 500, és abban még nem volt lakatolás.
Nem tudom te milyen árakkal számoltál, de nekem a hengerfejet is vagy 40K-ért síkolták, ráadásul olyan faszán, hogy hiába ment alá a legjobb lemeztömítés, mégis elfőzte lassan a vizet...
Nincs egy olyan szerelő a környéken, vagy az ismerőseim között, akiben megbíznék, vagy akit szívesen elvinnék. Akarva vagy akaratlanul, engem eddig mindenki átkúrt.
Ezért az első tudásomat meghaladó komolyabb hibánál szabadulni fogok jelenlegi autómtól is.
Én PC-ket javítok és rakok össze, de még nem kúrtam át senkit. És nem a jó hírnév miatt. Csak a saját lelkiismeretemért. Nem tudom hogy ez miért hiányzik sok emberből. (és miért nem találok olyan szerelőt, akiből nem...)
Unokatesómról meg annyit, hogy magának nem vette volna meg...
Nekem mégis hagyta.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti XC3
- Eladó Gamer PC ASUS TUF GAMING B550M-E / Ryzen 5 5600X / EVGA RTX 3080 XC3
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest