- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- kreténtehén: Első lengyel túra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Házasodási szándék...
'70 május elején bementem a kiegészítő parancsnokságra, és kértem, hogy minél hamarabb bevonulhassak. A kérdésre, hogy miért, azt válaszoltam, hogy szeretnék megnősülni, de csak a katonaság után. A tiszt elkérte a személyimet, kijegyzetelte, aztán adott egy űrlapot, hogy töltsem ki, aztán adjam fel postán. Megköszöntem, távoztam.
Nem töltöttem ki, nem postáztam. Mit ad Isten, pár nap múlva kaptam egy hivatalos levelet, hogy itt, és ekkor jelenjek meg a sorozó bizottság előtt. Mentem, megvizsgáltak, rákerült a kartonomra, hogy alkalmas.
Nem kellett sok idő hozzá, hogy megérkezzen a behívó is. Június 15-e 10 óra, MOM kultúrház, 4 centis haj.
Dúsan a vállamra omló hajam a fodrásznőnél maradt, eltette. Talán eladta.
Mikor véget ért az ifjúság egységekbe való szétosztása, irány a Csepel platója, Petőfi helyőrségi laktanya a végállomás. Az épületek ablakaiból "kedves" hangú ordítozás hallatszott, miszerint megjöttek a 70-es típusú, bejáratatlan mosógépek! Na szép.
Irány a nagykultúr, nevében hordozta funkcióját. Abban a pillanatban nem a kultúrát terjesztette, hanem minket osztottak szét a századokhoz. Egyesével tárgyaltak a tisztek mindenkivel, valamint elvették a személyes okmányokat. Mikor sorra kerültem, a tiszt megkérdezte, hogy él-e rokonom Uzsgorodon, mivel ott születtem. Mondtam, hogy az apám. Jött az újabb kérdés, volt-e az apámnak érdeme a háborúban. Akkor se voltam normális, így azt mondtam, hogy moj átyéc bül partyizán. Ez hülyeség, mondta a tiszt, és kifejtette, hogy mivel '32-ben született az apám, nehezen hiszi, hogy partizán volt. Erre csak annyit mondtam, hogy nem én kérdeztem hülyeséget. Nyelt egyet, aztán jött a kérdés, hogy ugyan miért akartam gyorsan bevonulni. Hamarabb túl leszek rajta, mondtam, mire szinte azonnal jött a válasz: na kotródjon innen!Dehogy akartam én megnősülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest