- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Házasodási szándék...
'70 május elején bementem a kiegészítő parancsnokságra, és kértem, hogy minél hamarabb bevonulhassak. A kérdésre, hogy miért, azt válaszoltam, hogy szeretnék megnősülni, de csak a katonaság után. A tiszt elkérte a személyimet, kijegyzetelte, aztán adott egy űrlapot, hogy töltsem ki, aztán adjam fel postán. Megköszöntem, távoztam.
Nem töltöttem ki, nem postáztam. Mit ad Isten, pár nap múlva kaptam egy hivatalos levelet, hogy itt, és ekkor jelenjek meg a sorozó bizottság előtt. Mentem, megvizsgáltak, rákerült a kartonomra, hogy alkalmas.
Nem kellett sok idő hozzá, hogy megérkezzen a behívó is. Június 15-e 10 óra, MOM kultúrház, 4 centis haj.
Dúsan a vállamra omló hajam a fodrásznőnél maradt, eltette. Talán eladta.
Mikor véget ért az ifjúság egységekbe való szétosztása, irány a Csepel platója, Petőfi helyőrségi laktanya a végállomás. Az épületek ablakaiból "kedves" hangú ordítozás hallatszott, miszerint megjöttek a 70-es típusú, bejáratatlan mosógépek! Na szép.
Irány a nagykultúr, nevében hordozta funkcióját. Abban a pillanatban nem a kultúrát terjesztette, hanem minket osztottak szét a századokhoz. Egyesével tárgyaltak a tisztek mindenkivel, valamint elvették a személyes okmányokat. Mikor sorra kerültem, a tiszt megkérdezte, hogy él-e rokonom Uzsgorodon, mivel ott születtem. Mondtam, hogy az apám. Jött az újabb kérdés, volt-e az apámnak érdeme a háborúban. Akkor se voltam normális, így azt mondtam, hogy moj átyéc bül partyizán. Ez hülyeség, mondta a tiszt, és kifejtette, hogy mivel '32-ben született az apám, nehezen hiszi, hogy partizán volt. Erre csak annyit mondtam, hogy nem én kérdeztem hülyeséget. Nyelt egyet, aztán jött a kérdés, hogy ugyan miért akartam gyorsan bevonulni. Hamarabb túl leszek rajta, mondtam, mire szinte azonnal jött a válasz: na kotródjon innen!Dehogy akartam én megnősülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DJI RC 2 távirányító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest