- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szereltetem le, mert van egy fagyasztoszekreny, aminek kell az aram, meg kell takaritani is, ott szoktam kocsit is mosni, van sterimobom stb, szoval az aram kell. Itt az a gond, hogy havi 15kwh felett szerintuk az ingatlan lakott, nekem a tavalyi 208kwh volt. Ezert vertem a cirkuszt legutobb, hogy szerintuk evi 208kwh arammal hogy lehet lakni valahol? Persze mutogatnak az onkormanyzatra, hogy azok talatak ki. Engem meg ez nem erdekel. Meg hogy kerjek az eontol a tavalyi evre fogyasztasi igazolast. Ilyet meg ki se adnak , csak leolvasastol leolvasasig, ami nalunk november ho. Masodszor mikor megint visszamentem ezugyben, mar nem kekeckedtek, elfogadtak a papirokat.
-
Ha egyáltalán nem használod, le kell szereltetni az órát! Ha alkalmanként mégis, akkor lehet azt is, hogy havonta bemondod telefonon az óraállást, s akkor nem kell saccolni a fogyasztásodat. Szemétszállítást se muszáj fizetni, ha nincs kukád. (ez persze önkormányzatonként változhat)
-
Nekem tetszett a torteneted!
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Gyúrósok ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- RAM topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint.