- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szereltetem le, mert van egy fagyasztoszekreny, aminek kell az aram, meg kell takaritani is, ott szoktam kocsit is mosni, van sterimobom stb, szoval az aram kell. Itt az a gond, hogy havi 15kwh felett szerintuk az ingatlan lakott, nekem a tavalyi 208kwh volt. Ezert vertem a cirkuszt legutobb, hogy szerintuk evi 208kwh arammal hogy lehet lakni valahol? Persze mutogatnak az onkormanyzatra, hogy azok talatak ki. Engem meg ez nem erdekel. Meg hogy kerjek az eontol a tavalyi evre fogyasztasi igazolast. Ilyet meg ki se adnak , csak leolvasastol leolvasasig, ami nalunk november ho. Masodszor mikor megint visszamentem ezugyben, mar nem kekeckedtek, elfogadtak a papirokat.
-
Ha egyáltalán nem használod, le kell szereltetni az órát! Ha alkalmanként mégis, akkor lehet azt is, hogy havonta bemondod telefonon az óraállást, s akkor nem kell saccolni a fogyasztásodat. Szemétszállítást se muszáj fizetni, ha nincs kukád. (ez persze önkormányzatonként változhat)
-
Nekem tetszett a torteneted!
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy ingatlanom, ami nincs hasznalva es most mar azt is bizonyitani kell, hogy nincs, aramszamla es/vagy vizszamla. Volt is veluk vitam, mert az aramszamla magasabb, mint amit eloirtak a lakatlan telekre. Mas kerdes, hogy mi koze ennek az aramszamlahoz. Vegul vitatkoztam veluk 1 orat eloszor, masodszor elfogadtak ugyan azokat a szamlakat, amit eloszor nem, gondoltak nehogy cirkusz legyen megint.