Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Anno egy Nysa segítségével a környező megyékben raktunk Borsodis és RC Cola táblákat, nem ritkán a világ végén.
Akkor mondta a főnök, hogy ha a falut megtalálod akkor minden rendben, onnantól templomtorony, mellette KELL lennie kocsmának, ott meg úgyis mindenki jobban tudja... -
DeltaPower
addikt
-
Bécsben? Ja, hát térképpel könnyű

A Szerb érchegységben Majdanpek előtt egy út nem építés miatt (vasárnap volt) estem dilemmába, hogy most merre menjek. Feleségem (én vezetek) megérdeklődte a baktertól.
- Azt mondja, menjünk le itt jobbra a városba, aztán a villanyrendőrnél megint jobbra, és az az út vezet Belgrád felé.
- S mindezt magyarul?
- Dehogyis! Szerbül. Annyit értettem, hogy szemafor, a többit meg eltáncolta nekem. -
Vakegérke
félisten
Jó tulajdonság a tájékozódási képesség.
Ha már térképről szó esett, elmesélek valamit.
A feleségem - nincs mit szépítgetni, - butácska volt. Ezt a tulajdonságát ellensúlyozta a belőle áradó szeretet, jóindulat. De most nem ez a lényeg, hanem a hozzá nem értés, szinte minden területen.
Az első alkalommal, mikor Bécsbe mentünk, a városba érve nem tudtam vezetni is, meg térképet is böngészni. Az egyik piros lámpa alatt gyorsan megmutattam neki a térképen, hogy itt vagyunk most, és ide megyünk. Dirigálj, most az egyszer elviselem. Meglepő módon sikeres volt az akció, holott voltak egyirányú utcák, ahova ugye tilos behajtani, meg olyanok, ahol ezt tábla tiltotta. Azóta ő lett a térkép felelősöm. Dicsérgettem, ő meg büszke volt magára.
-
Hét éve lehet, amikor Szentesre mentünk szilveszterezni. Kinyomtattam magamnak egy itinert. Tájékozódási pontokat adott meg (települések, útelágazások) kilométert és menetidőt. Csupán annyi baj volt, hogy Szolnokon el kellett menni a Tecsóba papucsot venni, ami egyébként kiesett az útvonalból. Ezután el is dobhattam a kiírásomat. Jobb lett volna egy térkép, de nem volt. Na, de megoldottam én 1990-ben a bulgáriai Vidinben is a sörvásárlást úgy, hogy csak érzésre navigáltam.
-
Vakegérke
félisten
Jó lehet egy ilyen tájékozódási gyakorlat, szívesen ott lettem volna. Nálunk inkább a folyamatos fegyelmezés volt a szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Acer TravelMate 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsénkre kb félútig tudtam az utat, addigra meg belejött