Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Jó tulajdonság a tájékozódási képesség.
Ha már térképről szó esett, elmesélek valamit.
A feleségem - nincs mit szépítgetni, - butácska volt. Ezt a tulajdonságát ellensúlyozta a belőle áradó szeretet, jóindulat. De most nem ez a lényeg, hanem a hozzá nem értés, szinte minden területen.
Az első alkalommal, mikor Bécsbe mentünk, a városba érve nem tudtam vezetni is, meg térképet is böngészni. Az egyik piros lámpa alatt gyorsan megmutattam neki a térképen, hogy itt vagyunk most, és ide megyünk. Dirigálj, most az egyszer elviselem. Meglepő módon sikeres volt az akció, holott voltak egyirányú utcák, ahova ugye tilos behajtani, meg olyanok, ahol ezt tábla tiltotta. Azóta ő lett a térkép felelősöm. Dicsérgettem, ő meg büszke volt magára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer PC
- SAMSUNG Galaxy Watch 4 Classic 46mm - Ezüst - LTE - BluTooth - WiFi - GPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest