- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Volt bandánk 50, és 48 éve. Nem játszottam hangszeren...na, jó eleinte doboltam...én voltam, aki mert énekelni. Néhányan meg is említették most a koncert előtt. Az akkori dobosunk fia kürtöt tanult, majd dolgozott zenetanárként (zongorázik), a szólógitárosunk fia basszust játszik, a lányom gitárt oktatott Berlinben, majd a Deutsche Pop-nál szerzett komponista és zenei rendező diplomát. Össze lehetne hozni a "Phoenix gyermekeit" (Ezt a nevet választottuk 1975-ben, amit egy év múlva megváltoztattuk Cormoránná. Nem tudtunk az éppen akkor alakult Kormoránról, amely aztán tőlünk lényegesen sikeresebb lett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel – szoktuk mondani, ha elkéstünk valamivel. Most nem egészen erről volt...
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Synology NAS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest