Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Abszolút, mondjuk úgy hogy hülyének vagyok nézve már a bankkártyával is néhány helyen, itt elég nagy hagsúlya van még a készpénznek igen.
Sokszor nevetségesen magas az alsó határa is a kártyás fizetésnek, pékségekben pl 40 eur.
Ezért fura számomra az NFC hiányáról olvasni
-
ghiottone
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
A pwm-et 893.9Hz-re írja a notebookcheck. 3% alatt van csak flickering. Ez szerintem nem rossz érték, sőt.
Pwm-re érzékeny vagyok, de eddig csak a 250 Hz és az alatti értékkel rendelkező amoled paneleknél találkoztam (s8, mi8, op 6t, z3 play, 4a 5g) szemfáradással, fejfájással. -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Hát azért a napidroid is ferdít rendesen.
1, ez egy 50 ezer ft feletti készülék.
2, nem rögzít jó hangot.
3, a kamera este használhatatlan
4, ebben a kategóriában nem elvárás az NFC? Csomó sok éves 50 ezer ft körüli telefonban benne volt. LG K8 2016, több Voda Smart Alcatelben, sőt még a Galaxy Young 2-ben is van NFC verzió. Nem értem, hogy a Xiaomi miért kezeli az NFC-t valami kivételes technológiaként.Viszont mindezek ellenére el kell ismernem, hogy van helye itt a piacon. Ennél csak rosszabbak akadnak ennyiért. Igaz hivatalosan nálunk még nem kapható (árukereső).
Elég jó nappali képeket lőttek vele. -
zone
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Még én sem érzem, hogy a 2018-ban vett LG V20-at le kellene váltanom. Van benne minden, ami kell: fém ház, cserélhető akksi, optikai stabilizátoros kamera lézeres fókusszal + ultrawide, 3,5mm jack, infra, NFC, dual sim és külön sd hely, 500+ ppi kijelző.
A P20 is csak azért került a látóterembe, mert kipróbálnám a LineageOS-t egy másodlagos telefonon és megfelelő alanynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest