Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Köszönöm, hogy te magad írtad le a lényeget, miszerint mindezt "meg lehetett volna oldani sokkal szebben is". Épp ez vele az én bajom is. Viszont kénytelen vagyok lejáratni magam, mert másképp nem értitek meg, úgyhogy előástam gyorsan a dobozkáimból pár 10 éves gyöngyszemet (amit magam sem tudom, minek őrízgetek) és szintén tökéletesen ellátta a funkcióját, illetve úgy sem látszik a házban. A rendelkezésemre álló szerszámok ebben az időben a következőek voltak: 2.000 forintos forrasztópisztoly, fúrógép, ragasztópisztoly és az elmaradhatatlan flex. Íme hát a művek:
Önmagáért beszél. Egy kis szigetelőszalag és máris jobban áramlik a házban a levegő.
Két kis 4cm-es ventillátor 2 darab hátlapi takarópanelre rögzítve metrikus csavarokkal és anyákkal. Fúrógéppel készítettem lyukat a csavaroknak. Pont 3 slotot foglal el és viszonylag halk is és úgy húzza kifelé a forró levegőt a házból, mint az álom.
Kissé koszos már.
Nem emlékszem miért, de a tápot át akartam helyezni akkoriban a házon belül. Nem akartam ellenben, hogy hátul egy lyuk tátongjon a házon, illetve a táp olyan helyre került, ahol nem tudtam volna bedugni. Így született ez a remekmű.
Hátulról így ugyanott kellett bedugni a gépet a konnektorba, ahol eddig és ugyanúgy is nézett ki. Ráadásul a venti még szellőztetett is. Csak forrasztópisztoly és ragasztópisztoly kellett hozzá.
A végére pedig az igazi magyar barkácsremek...
Univerzális VGA hűtő P4 hűtőből;Csak flexem és fúróm volt, szóval szépen átfúrtam a borda alját és anyákkal lehetett volna a videokártyára rögzíteni. Azt hiszem sosem raktam fel, de az ötlet azért ott van!
Le is kellett flexelni belőle itt-ott, hogy a kártyán lévő egyéb alkatrészek elférjenek tőle, viszont bármilyen 8cm-es ventillátort rá lehet rakni eszközmentesen és sokkal durvábban hűt, mint az akkori VGA coolerek.
Na ennyi. Most már teccikérteni miért mertem leszólni a kolléga munkáját? Én is követtem el hasonló dolgokat valaha (ki nem?
), de ha ezeknek most nyitnék egy-egy logout bejegyzést, akkor dícsérgetnél, vagy inkább megmondanád, hogy milyen ronda lett? Tartok tőle, hogy többen ócsárolnák, mint ahányan elismernék a "zsenialitásomat".
-
bakter24
őstag
Az eredeti előlap felrakásával az a gond, hogy az gyárilag ugye nem a burkolat része, hanem a belső sin elején van felfogatva, ami ugye teljesen száműzve lett a rossz dvd komplett belsejével együtt. Tehát átalakítás nélkül nem rakható rá. Ha csak ennyi lenne, akkor a rossz dvd elejét is simán visszatehettem volna. Ezért kell egyedi előlap, amit viszont már tényleg szépen kell megcsinálni, hiszen látszik. Azért nem csináltam meg első körben, mert arra vagy egy nagyon jó ötlet kell, vagy nagy meló. Amúgy köszi, a támogatást
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest