Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
sing1ep1ayer #31 üzenetére
Én értem, amiket mondasz, viszont egy szóval sem állítottam a cikkben sem, hogy "szép" lett. Azt állítottam, "jó" lett. Ezt állítom most is. Mint ahogy a Te korábbi remekműveid is jók arra, amire tervezted/használtad őket. Én a logout-on sosem a hiper-szuper modokat, teszteket vagy leírásokat néztem többre, hanem a szubjektíveket, mert néha igencsak más megvilágításba helyezték az adott terméket/szoftvert/modot mint ahogy elsőre gondoltam volna. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék igényes a minőségre. Viszont azért döntöttem amellett, hogy ezzel a cikkel debütálok itt, mert tényleg faék egyszerűségű cuccot építettem egy-két óra alatt ingyen, amivel a laptopomat olyan dologra tettem képessé, ami sokkal jobban szolgálja az igényeimet, mint előtte és amire gyárilag nem képes. Vehetem volna hibrid HDD-t, vagy gyári bay-t, de nem így tettem. Kihívás, fejlődés. Amúgy, ha lenne egy előlapja, és nem látnád, mi van benne, akkor jobban tetszene? Akkor is ronda lenne, csak nem látnád képeken. Sokkal igénytelenebb és rondább lehetne, mint amennyivel szebb lehetne a mostani állapotánál. Ha a 100%-ra törekedtem volna, sosem készül el, sőt bele sem fogok, mert sem műhelyem, sem drága gépeim. Egyszobás lakás, pici gyerek
Se kosz, se zaj... Ezért nem szégyenlem a művem, mert ennyit lehetett kihozni a hozott anyagból.
+1: Egy eszközben, ami sosem látszik, nem harisnyázok. Nem egyenlő a ház belsejével, amin ablak van, leveszed az oldalát, stb. Ebbe most beletettem egy winyót, és lehet az életben nem szedem szét többet. Olyan, mint az álmenyezet pl. Kívülről nagyon szép, mögötte meg mindenféle kábelek , szigetelés, csővezeték, miegyéb. Van, ahol nem számít az esztétikum, amíg nem megy a használhatóság rovására.
Már megint egy oldalt írtam ugyanarról. A lényeg átjött, nem vitatkozni akarok, csak ismertetem a szempontjaimat: Nem szép: OK, Tökéletesen használható: OK, Ingyen: OK -> 2:1 nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest