Új hozzászólás Aktív témák

• bakter24

őstag

válasz sing1ep1ayer #31 üzenetére

Én értem, amiket mondasz, viszont egy szóval sem állítottam a cikkben sem, hogy "szép" lett. Azt állítottam, "jó" lett. Ezt állítom most is. Mint ahogy a Te korábbi remekműveid is jók arra, amire tervezted/használtad őket. Én a logout-on sosem a hiper-szuper modokat, teszteket vagy leírásokat néztem többre, hanem a szubjektíveket, mert néha igencsak más megvilágításba helyezték az adott terméket/szoftvert/modot mint ahogy elsőre gondoltam volna. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék igényes a minőségre. Viszont azért döntöttem amellett, hogy ezzel a cikkel debütálok itt, mert tényleg faék egyszerűségű cuccot építettem egy-két óra alatt ingyen, amivel a laptopomat olyan dologra tettem képessé, ami sokkal jobban szolgálja az igényeimet, mint előtte és amire gyárilag nem képes. Vehetem volna hibrid HDD-t, vagy gyári bay-t, de nem így tettem. Kihívás, fejlődés. Amúgy, ha lenne egy előlapja, és nem látnád, mi van benne, akkor jobban tetszene? Akkor is ronda lenne, csak nem látnád képeken. Sokkal igénytelenebb és rondább lehetne, mint amennyivel szebb lehetne a mostani állapotánál. Ha a 100%-ra törekedtem volna, sosem készül el, sőt bele sem fogok, mert sem műhelyem, sem drága gépeim. Egyszobás lakás, pici gyerek :D Se kosz, se zaj... Ezért nem szégyenlem a művem, mert ennyit lehetett kihozni a hozott anyagból.

+1: Egy eszközben, ami sosem látszik, nem harisnyázok. Nem egyenlő a ház belsejével, amin ablak van, leveszed az oldalát, stb. Ebbe most beletettem egy winyót, és lehet az életben nem szedem szét többet. Olyan, mint az álmenyezet pl. Kívülről nagyon szép, mögötte meg mindenféle kábelek , szigetelés, csővezeték, miegyéb. Van, ahol nem számít az esztétikum, amíg nem megy a használhatóság rovására.

Már megint egy oldalt írtam ugyanarról. A lényeg átjött, nem vitatkozni akarok, csak ismertetem a szempontjaimat: Nem szép: OK, Tökéletesen használható: OK, Ingyen: OK -> 2:1 nekem :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés