Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
(#2) superecneB: Kép oldalról
"Ebayen pár dollárért..." kezdetű kommentek: Tudom. Írtam is. Meg kell rendelni, ki kell fizetni, várni kell, és kapsz egy készre gyártott konzumer holmit. Ami semmi extra tudással nem bír, max van egy előlapja, ami a legkevesebb, mert most ha kivágnék egy fekete dvd-tokból egy darab műanyagot, és odaragasztanám mondjuk, akkor lenne eleje is. De egyrészt nem fontos a dizájn, másrészt nincs most időm rá, de lesz eleje a por miatt, ha másért nem is.
(#8) sing1ep1ayer: Miért elrettentés? Az való igaz, hogy nem sok Dremel szerszámot használtam hozzá, de ez pont olyan mod, ami nem látszik. Még ha kiveszem a gépből, akkor sem, csak ha szétszedem. Ez egy célhardver. Ami semmi másból nem áll, csak kábelből. Semmi aktív elektronika. Mi ezen a gány? A forrasztás első osztályú lett, és ez a lényege. Kifejtenéd, miben látod az "összetákolt vacak" hátrányait?
(#10) Jim Tonic: A megrágott nyákra nem vagyok büszke, de funkcióban nem akadályoz semmit, és "a legegyszerűbb megoldás a legjobb" alapon döntöttem így.
(#14) Louro: Értékesítés során a keret marad, az eredeti DVD megy bele vissza a terveim szerint. Amúgy azóta is kiválóan működik, stabilan. Mint egy faék, semmi sem tud benne elromlani.
(#19) hcl: Kösz, hogy megvédtél
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Jövedelem
- Gigabyte alaplap topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest