Új hozzászólás Aktív témák

• bakter24

őstag

(#2) superecneB: Kép oldalról

"Ebayen pár dollárért..." kezdetű kommentek: Tudom. Írtam is. Meg kell rendelni, ki kell fizetni, várni kell, és kapsz egy készre gyártott konzumer holmit. Ami semmi extra tudással nem bír, max van egy előlapja, ami a legkevesebb, mert most ha kivágnék egy fekete dvd-tokból egy darab műanyagot, és odaragasztanám mondjuk, akkor lenne eleje is. De egyrészt nem fontos a dizájn, másrészt nincs most időm rá, de lesz eleje a por miatt, ha másért nem is.

(#8) sing1ep1ayer: Miért elrettentés? Az való igaz, hogy nem sok Dremel szerszámot használtam hozzá, de ez pont olyan mod, ami nem látszik. Még ha kiveszem a gépből, akkor sem, csak ha szétszedem. Ez egy célhardver. Ami semmi másból nem áll, csak kábelből. Semmi aktív elektronika. Mi ezen a gány? A forrasztás első osztályú lett, és ez a lényege. Kifejtenéd, miben látod az "összetákolt vacak" hátrányait?

(#10) Jim Tonic: A megrágott nyákra nem vagyok büszke, de funkcióban nem akadályoz semmit, és "a legegyszerűbb megoldás a legjobb" alapon döntöttem így.

(#14) Louro: Értékesítés során a keret marad, az eredeti DVD megy bele vissza a terveim szerint. Amúgy azóta is kiválóan működik, stabilan. Mint egy faék, semmi sem tud benne elromlani.

(#19) hcl: Kösz, hogy megvédtél :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés