- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
mocsyvitya99 #9955 üzenetére
Néztem, sajna a Transpeed tv okosítónál nincs ilyen lehetőség. Telefonon néztem, ott volt ez a menü amit mondtál, és megpróbáltam, alapból az AC3 lehetőség volt, hogy kiszedjem a pipát, alatta a többinél unavailable van és szürke a pipa ott.. nem tudom kiszedni. De sajna nem oldotta meg a problémát, ha telefonról küldöm át, akkor sem adja le a hangot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
mocsyvitya99 #9829 üzenetére
Ott van
Beállítások, átkódolás
Hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges
Hardveres gyorsítású videókódolás használataAzért a 4k esetén ne várjunk csodát itt se, ott a legnagyobb csodát az hozza el, ha gyakorlatilag lejátszás közben kikapcsolod a feliratokat a filmen
Hogy a plexnek mi olyan eszméletlen bonyolult egy filmbe rakott feliratot kirakni a kijelzőre, azt a mai napig nem értem, míg a többi media server ezt kisujjból megoldja
-
enginev3.0
félisten
válasz
mocsyvitya99 #9824 üzenetére
Előfizetsz plexpassra és használsz hw kódolást, problémák nagyrésze megoldódik
Vegyél először egy havit, és nézd meg tetszik-e
-
MasterMark
titán
válasz
mocsyvitya99 #9824 üzenetére
1: Nem csak a processzort nyúzza, de egy transzkódoláshoz nem kell sok ram, viszont erős processzor az kell.
2: Itt most pontosan mit szeretnél? A transzkódolás beállításnál tudod gyorsabb és lassabb kódolásokat választani. Minél gyorsabb annál csúnyább, de kevésbé erőforrás igényes lesz a transzkódolás. Minél lassabb annál szebb, de annál jobban erőforrás igényes. (Hurt my CPU beállíás ugye.) A legjobb teljesítmény nálad melyiket jelentené? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest