Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz enginev3.0 #8801 üzenetére
hát ennyiért ne is. hogy érted el? volt előtte havi?
-
enginev3.0
félisten
válasz konigjanos #8802 üzenetére
Nem volt, csak kaptam emailben, mondjuk lehet megkellett volna várni a születésnapomat, hátha
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mgTerminator
veterán
válasz enginev3.0 #8801 üzenetére
Ha nekem is lesz rá lehetőségem akkor én is megveszem a lifetimeot
-
justice84
aktív tag
válasz enginev3.0 #8803 üzenetére
Szerintem a regisztrációhoz nézik, én minden évében kapok április 9-11 közt.(szülinapra nem kaptam semmit kedvezményt pedig most volt) Ilyenkor elgondolkodok kell e nekem a pass de eddig nem vettem meg. Milyen előny miatt gondoltad meg te is magad?
-
mgTerminator
veterán
válasz enginev3.0 #8806 üzenetére
Hát ennyi erővel nekem is adhattad volna a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad
-
enginev3.0
félisten
válasz mgTerminator #8807 üzenetére
Te nem adtál nekem ingyen egy média szerver programot
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mgTerminator
veterán
válasz enginev3.0 #8808 üzenetére
Nem, de támogattam volna helyetted Mondjuk most is támogatom
-
justice84
aktív tag
Köszi. Hát akkor karácsonyig várnom kell, hátha akkor lesz valami kedvezmény. Úgyis új szervert tervezek építeni addig hátha összeáll az is és a hardveres gyorsítást is tudom majd használni.
-
Henrico
tag
Én is pont ezen gondolat mentén fizettem elő. Láttam a fejlődést és tetszik.
-
-G-
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segitséget kérnék.
Setup: Qnap-TS453 Pro Plex:1.19.1+ Samsung Tv (smart hub)
Pàr hete kezdödött a probléma: akkor még csak néha szagatott és bufferelt a film.
Most visszont màr be sem tölti a képet csak a hangot és középen forog a homok óra.Mi lehet a gond?
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak,
Adott egy PC-n (i7-8700K) futó Plex szerver és egy Panasonic (TX-58GX830E) TV-n futó Plex app. Mindkét verzió gyári alapbeállítás, többször frissen telepítve, a TV vezetéken (próbáltam wifin-n is) csatlakozik a hálózathoz.
A hibajelenségem az, hogy teljesen véletlenszerű időközönként (15 pertől több órás időtartamig), megáll a film amit nézek (max 1080p) és csak akkor tudom folytatni, ha újraindítom a TV-n a Plex-t. A hálóban van egy régebbi Samsung TV ami wifi-n kapcsolódik a hálózatra, azon minden gond nélkül mennek ugyanazok a filmek.
Lenne esetleg valakinek valami ötlete, hogy hol lehet a probléma?
www.smart-bus.hu
-
igali
tag
Nem vagyok szakértő, és én nem úgy használom a Plex-et, ahogy pl te, hogy a TV-n van fent a Plex app, de hátha segítenek az ötleteim kideríteni a hiba okát.
- A TV-n kapcsold ki a WIFI-t, töröld WIFI kapcsolatot. Lehet, hogy néha átvált WIFI-re, és megzavarodik. Vagy csak időközönként átvált WIFI-re, de gyenge a jel.
- Amikor megakad a TV-n, nézd meg a gépen, hogy mit mutat a Plex szerver, hogy fut e még a film.
- Lehet, hogy arra TV-re is felrakható a Plex, de igazából nem bírja elvégezni a feladatot, vagy a terhelést.
- Nem tudom, hogy milyen gyors a neted, és amikor a hiba bekövetkezik, akkor a PC és esetleg más egyéb eszköz nem e veszi el a sebességet.
-
Lacix29
őstag
Plex szerveren kellene nézni, hogy hogyan megy a lejátszás az irányítópulton.
Van-e transzkódolás? Milyen a hálózati átvitel.
Nekem egyébként van olyan problémám most PS4-es Plex app-al, hogy csak a 720p-re való átkódoláskor van kép, minden másnál (1080p, 320p) nincs kép csak hang. PC-n nézve nem jelentkezik a probléma. -
igali
tag
Kitudja, hogy lehet a YouTube-ot beintegrálni a Plex-be?
A bővítmények fülön látom a YouTube plugint, de semmi több.
Miképpen lehet aktiválni, használni?
Vagy már az a bővítmény is felejtős? -
Sanyi.mTs
addikt
válasz enginev3.0 #8700 üzenetére
köszi. sikerült telepítenem.
mi/ki az a "Local" felhasználó?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz enginev3.0 #8822 üzenetére
Users alatt. Ott van mindenki plusz ez a Local felhasználó
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz MasterMark #8825 üzenetére
És ez tiltható, törölhető?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz MasterMark #8827 üzenetére
érdekes, plexben üres nálam ez a list
-
tl-x
őstag
Imádni való ez a Plex. Megvettem iPadre így bárhol el tudom indítani az itthoni gépen lévő filmeket.
-
tl-x
őstag
válasz mgTerminator #8830 üzenetére
Előfizuval mivel tud többet?
-
igali
tag
válasz mgTerminator #8830 üzenetére
Megvenni Androidra?
Nem ingyenes az App?
Nem csak a fiókhoz van kötve a Plex Pass? -
tl-x
őstag
-
tl-x
őstag
válasz mgTerminator #8836 üzenetére
Köszi . Gondolom ezek akkor hasznosak ha sokat használod távolról.
-
igali
tag
Akinek Lifetime Plex Pass van, annak is van az egyszeri díj Androidra, vagy azzal mindent kivált?
Ha van az a díj, az hol érhető el Android Plex-en? -
pisti22
csendes tag
Sziasztok,
Van egy NAS-om amin fut egy plex server. Most váltottam Telekomra és problémáim vannak az elérhetőségével, de csak a plex alkalmazásokban.
Bárhonnan elérem a plexemet a 32400-as porton, azonban a Plex alkalmazások amik a TV-n valamint a telefonon vannak azt mondják, hogy elérhetetlen a szerver. Ha újraindítom a NAS-t akkor működnek ezekben az alkalmazásokban is egy ideig, de aztán újból elérhetetlenek.
Ez idő alatt a böngészőben teljes mértékben elérhető a szerver a 32400-as porton, és tudok filmet nézni, csak az alkalmazásokból van probléma. Eddig nem volt semmilyen hiba amig más szolgáltatónál voltam (UPC).
A Plex szerveren azóta semmilyen hálózati vagy egyéb változás nem történt. Egyedül a szolgáltató váltás volt. A port forwardingnál engélyeztem a 32400-at. De nem hiszem, hogy mást kellene csinálnom a telekomos routeren. Vagy igen?
A telekomos routerem: Sagemcom FAST3890V3
Tudnátok segíteni? Köszönöm -
futár
senior tag
Üdvözletem. 8TB-s WD MyCloud Home-on tárolt filmeket a Plex-szel játszom le a TV-n. A kérdésem az, hogy miért nem látom az összeset? Azokat, amiker nem látok, egyszer letöröltem, majd újra fel, de semmi. Arra gondoltam, hogy másolás közben megsérült. De így azt is kiszűrtem. Valakinek ötlete esetleg?
[ Szerkesztve ]
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van egy gondom.
Feltettem egy PLEX szervert a NAS-ra.
Be is konfigoltam, LAN-on működik rendesen.
Azonban kívülről, a net felől nem működik.
Beállítottam mindent (enigma2 dreamplex plugin a kliens), regisztrálja is a boxot de a megosztott könyvtárat üresnek látja.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest