Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz masvilagx3 #6713 üzenetére
Attól függ mi a cél és hány embert szolgálnál ki
Nem szoktam AMD ellen beszélni, de én inkább ajánlok akár LEC-től is egy 8400T-t ami kevesebbet fogyaszt, de több mag van benne, és magasabb a passmark pontja is
Nekem mellette van egy H310M-S2V ami elég kicsi lap, így pl egy ITX méretű Core v1-be is befér, de feltételezem hogy sok más itx ház is képes még befogadni
SSD ha csak rendszernek kell akkor felesleges 240GB, persze nem sokkal drágább mint a 120GB szóval elfogadható
HDD pedig megint csak filmek méretétől függ, és számától
De minden attól függ hogy mire használod még plexen kívül a gépet
Nálam pl ez van:
TT Core V1 /GA H310MS2V /Core i5 8400T /12GB DDR4 /120GB SSD /3x3 TB Toshiba P300 /8TB WD RED / 960GB SSD
De ezen masszívan fut a torrent, több mint 2000 darab (azért normálisan korlátozva), és ramból nem szoktam kifutni, jelenleg is csak 4.7GB foglalt
Mondjuk én nem nézek 4k-t, de van 15-20 ember aki tőlem nézi a plexet, elég sok embernek transcodolva, lassú net, vagy rossz kliens miatt, és nem szokott gond lenni
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest