Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jaja, egyet értek mind a két ponttal. Sajnos már egy kicsi lakást se lehet normálisan lefedni 1 routerrel, lesz holt zóna és jellemzően pont a budi/ágy ami természetesen kritikus
Én mondjuk csak elhide-oltam a SSID-t, mert így a "dolgozóban" van 5 GHz szóval én meg barátnőm rá tud menni laptoppal HO-ban, de a család többi része meg nem sír, hogy szar a wifi.
Amúgy nekem itthon Archer C5 van routerként és AP-ként is (olcsóbb volt mint egy gigabites AP vicces módon) és nagyon jól működik. A felülete is elég egyszerű szóval csak ajánlani tudom. Ez elvileg tud mindent amit leírtál, 5 GHz, USB és van rá amúgy OpenWRT is ha a gyári szoftver nem lenne elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 75.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest