Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jaja, egyet értek mind a két ponttal. Sajnos már egy kicsi lakást se lehet normálisan lefedni 1 routerrel, lesz holt zóna és jellemzően pont a budi/ágy ami természetesen kritikus
Én mondjuk csak elhide-oltam a SSID-t, mert így a "dolgozóban" van 5 GHz szóval én meg barátnőm rá tud menni laptoppal HO-ban, de a család többi része meg nem sír, hogy szar a wifi.
Amúgy nekem itthon Archer C5 van routerként és AP-ként is (olcsóbb volt mint egy gigabites AP vicces módon) és nagyon jól működik. A felülete is elég egyszerű szóval csak ajánlani tudom. Ez elvileg tud mindent amit leírtál, 5 GHz, USB és van rá amúgy OpenWRT is ha a gyári szoftver nem lenne elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest