Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Jaja, egyet értek mind a két ponttal. Sajnos már egy kicsi lakást se lehet normálisan lefedni 1 routerrel, lesz holt zóna és jellemzően pont a budi/ágy ami természetesen kritikus
Én mondjuk csak elhide-oltam a SSID-t, mert így a "dolgozóban" van 5 GHz szóval én meg barátnőm rá tud menni laptoppal HO-ban, de a család többi része meg nem sír, hogy szar a wifi.
Amúgy nekem itthon Archer C5 van routerként és AP-ként is (olcsóbb volt mint egy gigabites AP vicces módon) és nagyon jól működik. A felülete is elég egyszerű szóval csak ajánlani tudom. Ez elvileg tud mindent amit leírtál, 5 GHz, USB és van rá amúgy OpenWRT is ha a gyári szoftver nem lenne elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő