Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Ráadásul a magas árak miatt sokkal jobban meggondolod, hogy mit veszel meg és mit nem. (PC -én ugye lerántassz mindent ami épp kijön, belenézel ,megunod, letörölöd. Néhány jó játék maradandó csak..) Ez egyfajta kikényszerített minőségellenőrzés. Ez is jogosan megtámadható érv, de nálam működik."
Dehogy is gondolod meg! Azt veszed meg, amit a többi fanboy, mert ők tunkolják a listát. PS3: MGS4, Killzone, GoW stb... nem kell ezt túlragozni. Ha egy rakás szar valamelyik, akkor is megvetted, utána meg jobba fájna bevallani, hogy drága is volt és még rossz is, mint egy aranyár műtét...
Kikényszerített minőség ellenőrzés PC-n van, mikor a többség amúgy is warezol, így a kiadó tudja előre, hogy ha a játéka trágya, akkor a kutyának sem kell utólag...
"Összességében szerintem konzolon is lehet értelmes kasszából is gazdálkodni, és eljön az az idő mindenki életében amikor megunja a PC -vel a szenvedést, naponta új béta driverek, patchek, fagyások, kékhalálok, vírusok, szarságok.."
Fogalmad nincs róla hogy kell egy PC-t normálisan karbantartani, ha ez a napi rutin...
"Akkor meg minek van gémer géped? Elmegy az egésztől az ember kedve. Én ezen személyesen átestem, és már értem amiről papoltak nekem is régebben.."
Nincs olyan, hogy gamer gép! Minden gépen lehet játszani. Ha így álltál hozzá, soha sem voltál igazán játékos...
"Ez nem a ti/mi hibánk, kizárólag a pénzéhes gazdaságé. Ha ebből elegetek van, akkor a konzol jó választás lehet."
Fanboy detected....
-
pakriksz
őstag
Nem tudta volna. Nincs x86 licensze, az arm pedig még ide is harmatgyenge lett volna. Mellesleg az armos soc-ja sincsenek kellőképpen integrálva, pl a közös címtér. És ezek nem 1 év alatt behozható dolgok.
Intel lehet hogy tudta volna, de 1 kw és 1000 dollár alatt nem hiszem -
zone
őstag
Vagy te tudsz rossz helyen, rossz időben lenni? Minimum 15 éves PC-s "pályafutásom" alatt az emlékezetes játékhoz köthető problémáim hardveres eredetűek voltak. Régebben a legtöbb játékot végig vittem, az online játékokban több száz, akár ezer feletti játékórám van, nem mondanám magam casual játékosnak. Apróbb bugok minden játékban lehetnek, szerencsére nincs OCD betegségem, hogy ezek zavarjanak, legtöbbször csak nevetek rajtuk.
A PS3 úgy keveredett ide, hogy az is van a PC mellett, és hogy mennyire utálom a hosszú töltési időt, és hogy a játék indításához kéri a lemezt. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
zone
őstag
sokkal jobb érzés egy játékot valóban birtokolni. Látni a dobozát, megfogni...
Naná, én is minden nap nézegetem és fogdosom a három dobozos PC játékomat, és még véletlenül sincs a polcon néhány könyv közé szorítva.PS3-nál is olyan jó, hogy lemez nélkül el sem indul a játék, aztán még ki kell várnom az 1-2 perces betöltést.
megunja a PC -vel a szenvedést, naponta új béta driverek, patchek, fagyások, kékhalálok, vírusok, szarságok.. Mindennel törődsz naponta órákat, csak a játékkal nem
Ez meg a másik, nálam minden nap ez a program este 5-8-ig. Minden nap másfél órán át béta drivereket telepítek, patchelek. A gép fagyás minden nap 6:30-ra, a kékhalál 7-re van időzítve. A vírusok és a szarságok a maradék egy órára maradnak. És igen, ez van minden nap, már én sem értem, miért van még PC-m. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ezzel én egyetértek, sokkal jobb leszűkíteni, még ha erre kényszerítenek is.
Csak belegondolok, hogy Steamen mi minden megvan, amibe csak pár órát tettem, de azért elég pénz elment, hiába volt minden akciós, nyári, téli stb.
PS-en is vannak ingyenes címek (PSN+-szal), nincs is ideje az embernek többre.
Ráadásul garantáltan fut, nem akad, nem kell beállítgatni, ezzel tehát időt spórolsz. Ugyanúgy legózni sem kell vele, s ha azt mondjuk, árban ugyanott vagy konzollal vagy pécével 5 év alatt, akkor meg legalább időd több marad.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Azt a részt én sem értem, hogy a "sok" kezdőcímből, hogy jön le az, hogy a PS4 jobb játékra és hogy szebbek rá megjelenő játékok. Én is PS4-et tervezek venni majd vmikor (sztem legalább egy év), de ettől függetlenül ezt a kijelentést játékok és emiatt összehasonlítási alap hiányában erősnek érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A nextgen konzol vásárlással szerintem nem érdemes túl sokáig várni, el kell hagyni a mostani generációt!
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest