Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11
üzenetére
Nem értettem félre a hasonlatot, az szimplán csak rossz volt.
"Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam?"
Itt:
"Ha majd én is lecsúszott drogos leszek, és nem fog telni a legújabb PC-re, sőt semmilyenre sem, akkor valóban kénytelen leszek pl. Quakezni vagy CS-zni mert az, egy lomtalanításkor is gyakran lehet találni Pentium 4-es gépen is lazán elmegy, és valóban drogosként szinte biztos hogy nem lesz optimális az agy-kéz koordináció, pláne a reflexeim! "
Csak értelmezve kell olvasni. Milyen tré a Kvéjk, hogy még egy szakadt pénégyen is elmegy. Kivéve, hogy up-to-date a legtöbb nem igazán, hacsak nem akarsz masszívan hajat tépni.
A játékok gépigényéhez (stabil frame rate-ek és megfelelő reszponzivitás mellett) semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok alájuk rakni, vagy mit nem. Van az elégséges vas és van az elégtelen - amibe a kukázott P4 bőven beletartozik.
"Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem."
Nem gond, bármikor szívesen. Az írásaidból látszik, hogy nem oszt, nem szoroz, de legalább van képátló a bumpmaplensflare hegyek számára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)