Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Van még itt aki emlékszik azokra a szép időkre mikor te voltál az élet császára. És úgy beszéltél mint ha te fingnád a passzát szelet.
Te szerintem ne rój fel itt senkinek semmit.Az a lényeg elkészült. Akinek ez fontos örülhet. Akinek mindegy volt annak meg nem számít.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ha egy pohár víztől még szomjas maradsz, de kapsz hozzá még egy aprócska cseppet, akkor jobb lesz? Mert alapvetően ezt csinálta az AMD. Adott még egy aprócska csepp vizet, és ahogy látom mindenki boldog.
Ha viszont én szomjas lennék, akkor egy aprócska csepp nem lenne elég, úgy érezném, hogy palira vettek, mert jobb nem lett, maximum csak úgy látszik.Ezt értelmezheted úgy is, hogy a felhasználók vitték az egészet túlzásba, vagy úgy, hogy a gyártó kiszúrta a szemüket a látszattal.

-
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Ha valaki tiszta tudattal átolvasta és korrigálta cikket, kérem törölje ezt a két hozzászólást is

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha viszont én szomjas lennék, akkor egy aprócska csepp nem lenne elég, úgy érezném, hogy palira vettek, mert jobb nem lett, maximum csak úgy látszik.