- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Egyke gyerekként Édesanyám és Nagymamám mellett nőttem fel. Szerinted? Még Anyu sem mehetett a konyhába evésen kívül más célból, nemhogy én... a koliban meg kb. lehetőség nem volt a főzésre, akkor kezdtem el foglalkozni a témával, amikor önálló életet kezdtem.
Hidd el, azért szépen behoztam a lemaradást.
-
Crystalheart
őstag
Valóban 12? Ezt nem is tudtam. Óh, és persze én is így vagyok ezzel, a csajozást leszámítva...
A szükség rávitt, mondhatni, mert ha tesóimra hagytam, akkor nekem már sosem jutott adag, mindig csak maguknak csináltak, más meg abból evett, ami maradt. De előtte nemhogy nem tudtam ételt készíteni, de még tönkre is tettem az edényt, amiben próbáltam. (Tisztára mint most a 16 éves öcsém.) most sem vagyok ám profi, de az alap dolgokat legalább megcsinálom - ha van recept, amit felszorozhatok. Ha nincs, akkor gyártanom kell. De még a sót és a szódabikarbónát is grammra mérem ki, így tudok én sütni-főzni.
Egyszer sima kukoricadarát akartam főzni, és beleöntöttem az olajat, amiben meg kellett volna pirítani előtte a darát. Húgom azt mondta, melegítsem meg előtte egy kicsit az olajat, úgy hamarabb megy. No, én melegítettem, és amikor már füstölt az olaj, megkérdeztem tőle, hogy "te, amikor füstöl, akkor már jó?", miután rögtön tűzre is kapott, plafonig érő lánggal égett, rajtam kívül mindenki leblokkolt, még az ajtót sem nyitották ki nekem, hogy kivigyem a tűzoszlopot. Annak a drága rizspárolónak a teflonbevonata bánta, mondjuk rizst utána is lehetett benne párolni, meg minden mást is. Talán tojást tudtam főzni abban az időben.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Crystalheart #18 üzenetére
Egyébként teljesen egyetértek, ez így messze nem cikkpozitív, de ha tényleg 12 éves, ahogy írja (nem ismerem) akkor szerintem kivételesen belefér.
12 évesen én sem tudtam többet, sőt, 21 évesen sem tudtam még egy rántottát sem megcsinálni, csak aztán rájöttem, hogy főzéssel milyen prímán lehet csajozni, és hirtelen megtanultam
-
Crystalheart
őstag
Hát igazság szerint nekem sima melegszendvicset parival sosem jutott volna eszembe cikként feltölteni.
Persze attól még az egyik legjobb kaja.
-
Wa2x_
veterán
Elolvastam egyszer, aztán elolvastam még egyszer, de nincs... Hol a sonka, szalámi, párizsi, bacon, főtt tojás, saláta, majonéz, oregano?
Ez így csak egy sajtoskenyér.
Bár finomságát nem vitatom.
-
DeFranco
nagyúr
Nem rossz
Próbáld meg egyszer ez alapján, hogy májkrémet keversz össze minél több sajttal, raksz bele (ehetőleg friss) bazsalikomot és ketchupot bőven, hogy kenhető legyen... rá a kenyérre és davaj, lehet sütni...
-
Picike8
aktív tag
Jó étvágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest