Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Valóban 12? Ezt nem is tudtam. Óh, és persze én is így vagyok ezzel, a csajozást leszámítva...
A szükség rávitt, mondhatni, mert ha tesóimra hagytam, akkor nekem már sosem jutott adag, mindig csak maguknak csináltak, más meg abból evett, ami maradt. De előtte nemhogy nem tudtam ételt készíteni, de még tönkre is tettem az edényt, amiben próbáltam. (Tisztára mint most a 16 éves öcsém.) most sem vagyok ám profi, de az alap dolgokat legalább megcsinálom - ha van recept, amit felszorozhatok. Ha nincs, akkor gyártanom kell. De még a sót és a szódabikarbónát is grammra mérem ki, így tudok én sütni-főzni.
Egyszer sima kukoricadarát akartam főzni, és beleöntöttem az olajat, amiben meg kellett volna pirítani előtte a darát. Húgom azt mondta, melegítsem meg előtte egy kicsit az olajat, úgy hamarabb megy. No, én melegítettem, és amikor már füstölt az olaj, megkérdeztem tőle, hogy "te, amikor füstöl, akkor már jó?", miután rögtön tűzre is kapott, plafonig érő lánggal égett, rajtam kívül mindenki leblokkolt, még az ajtót sem nyitották ki nekem, hogy kivigyem a tűzoszlopot. Annak a drága rizspárolónak a teflonbevonata bánta, mondjuk rizst utána is lehetett benne párolni, meg minden mást is. Talán tojást tudtam főzni abban az időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest