- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ez lényegében nem más, mint valaki önigazolási kényszere arról, hogy miért vette meg ennyiért
Bár nem szeretek ennyit angolul olvasni, mert még mindig nem tudok nagyon, és csupán a kolléga kifakadása vett rá, hogy mégis elolvassam, azért relatíve nagyjából megértettem miről szól. Egy fordítóba másolható szövegnek azért én is jobban örültem volna
Részben persze igaza van egyébként. Ilyet én is mondtam már másnak, mikor azt mondta, hogy hülye vagyok, hogy mennyit adtam az S8+-ért.
De.
Az S4-em 3 és fél évig volt meg mire beleuntam, és lett olyan amire cserélni akartam, nincs kizárva ez az időtartam az S8-nál sem, így számoljunk azzal, hogy ez idő alatt havi 5e-et félreteszek a következő mobilra. Az a 42 hónap alatt 210e. Sok ember havi 15-20 ezreket is elkölt dohányra és/vagy piára, az nem drága?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest