- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én az autókkal vagyok így. Az utcán lévők kb 90%-ért egy forintot nem adnék. mind ugyan olyan könnyen gyűrődő vacak. Hogy védene meg egy balesetben? Oldalba h*gg**zom és behorpad.
Egy gémer noti ér minimum 400 ezret? Nem! Feléből össze lehet tenni egy asztalit. Sosem értettem, miért jók ezek a gamer notebookok.
Egy mobil ér 300-350 ezret? Szerintem igen, bár most én sem fizetném meg. De érhet.Látod, tök szubjektív, kinek mi mennyit ér.
-
joey04
titán
Egyébként hasonló indokokat egyszer már kifejtettem én is. miért gáz, hogy sokat költesz arra az eszközre, ami ébredés pillanatától lefekvésig veled van? nem kell kütyübuzinak lenni meg facebook függőnek, hogy ez az állítás megállja a helyét. reggel a legtöbb ember a telefonjára ébred, utazás közben azon futja át a híreket, hallgat zenét, én mondjuk podcastet is, arra futnak be az üzenetek, legyen viber fb, vagy sima sms, azon olvassa el az emaileket, én főzés vagy takarítás vagy edzés közben is azon hallgatok podcastet vagy nézek yt videót, bár azt inkább tableten. azon nézek utána egy receptnek, azon navigálom el magam a célhoz, azzal fényképezek, videózok, stb. este azon állítom be az ébresztőt másnapra,és pár üres percben hill climb racingben tolok pár futamot. Egy ilyen eszközre, ami mindig velem van, majdnem minden élethelyzetben van valamilyen szerepe, miért lenne sok 300k körüli összeget költeni? az bezzeg totál rendben, hogy monitor perifériák nélkül 250-300k egy értelmes gamer pc, az sokaknak van itt a fórumon, még sincs hüledezés, mert az egy rendes ár érte (sajnos). na de aki nem játszik, az minek vegyen annyiért? miért nem lehet elképzelni azt, hogy valaki hazamegy, akkor már tényleg alig vagy egyáltalán nem használja a PC-t, laptopot? Az még inkább mindent telefon fog elvégezni. szerintem egyáltalán nem sok ez az összeg egy olyan készülékért, ami minden percben veled van, még ha nem is használod egészséges esetben folyamatosan. az más kérdés, hogy aki emiatt adósságba veri magát, az egy idióta, de aki egy 1080 ti miatt kerül ilyen helyzetbe, az is az. Lényeg a lényeg: miért kell behatárolni azt, hogy mire mennyit egészséges költeni? 300k egy telefonra atyaisten jaj de sok, egy gamer pc-re meg nem. miért? ha egyszer előbbivel valaki sokkal boldogabb és sokkal hasznosabb neki? szerintem a fenti sem önigazolás miatt íródott, hanem mert tele lett a töke, hogy hú meg á ennyi egy telefonért. van aki órára költ milliókat, én egy fillért nem adnék ki (esetleg majd egy okosóra), más 300-ért vesz csak vga-t. eleve a kiindulási pont is hibás, mert nem egy telefonért adsz ki ennyi pénzt, csak félrevezető a neve. telefonálni szoktam rajta a legkevesebbet. az ilyen magas árak miatt én azért húzom a szám, mert évről évre emelkedik a csúcskategóriás telefonok ára, olyan trükkökkel, hogy a gyártók nem tesznek bele mindent az aktuális csúcsmodell későbbi folytatásába, csak a felét, azt eladják azonos áron ha megjelenik és csinálnak fölé egy prémium terméket, ahol meg elszáll az ár. de ez meg megint másik téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest